Familia lui Andrei Gheorghe, lovită de blestem. A murit fosta soţie a acestuia

Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit, după cum anunţă România TV. Tragica veste vine la nici doi ani de la moartea omului de televiziune.

10 dec. 2019, 11:40

Anunţul morţii Petruţei Gheorghe a fostr făcut de Oana Cuzino, pe reţelele de socializare. „Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație. Petruța Gheorghe.

Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi. Mulțumim„, a scris Oana Cuzino.

Petruţa Gheorghe împlinise luna trecută vârsta de 52 de ani. Ea a fost sărbătorită chiar la ea acasă, fiind fotografiată la intrare, unde au fost puse două baloane care au format vârsta ei.

Cunoscutul om de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit pe 19 martie 2018, la 56 de ani. El avea o fiică, Anastasia, din prima căsnicie, dar şi trei copii, Max, Katarina şi Cristina, pe care îi avea ce-a de-a doua sa soţie, Petruţa.