Familia lui HELMUTH DUCKADAM, lovită de necaz. Nora sa este grav bolnavă şi are nevoie de ajutorul nostru FOTO

Familia lui Helmuth Duckadam trece prin momente extrem de grele. Nora fostului portar suferă de cancer la 34 de ani, iar starea acesteia nu este deloc bună. Maria, mamă a trei copii, a suferit o intervenţie chirurgicală complicată, însă chinul de abia acum începe.

22 apr. 2016, 10:13
Familia lui HELMUTH DUCKADAM, lovită de necaz. Nora sa este grav bolnavă şi are nevoie de ajutorul nostru FOTO

Necazurile se tin lanţ de Helmuth Duckadam, scrie cancan.ro. Ani la rând el a avut probleme grave de sănătate, a făcut operaţie după operaţie şi a văzut moartea cu ochii. Nici bine nu a apucat să se bucure de faptul că a scăpat cu viaţă, pentru că un nou necaz s-a abătut asupra familiei sale. Nora acestuia, Maria, a fost diagnosticată cu cancer la numai 34 de ani.

Citeşte şi Contre între Duckadam şi Reghecampf. Eroul de la Sevilla ameninţă cu demisia de la Steaua

Vestea a căzut ca un trănsnet asupra femeii, care trăieşte de luni bune cu teama în suflet că ar putea să moară. Maria este soţia fiului lui Duckadam, şi mama a trei copii, de zece ani, şase şi un an şi jumătate. Tânăra nu a mai pierdut deloc vremea şi a căutat un medic care să o ajute. Nora lui Duckadam a suferit o operaţie extrem de delicată pe col uterin, iar mai apoi a urmat un tratament strict.

Are nevoie de tratamentla Viena

Medicii au sperat caaceste proceduri să fie suficiente, iar cancerul să intre în remisie, însă, dinpăcate, lucrurile nu stau deloc aşa. Astfel, Maria trebuie să facă citostatice, iar familia a decis că cel mai bine ar fi ca ea să facă toate curele de chimioterapie la Viena: „Păcat de ea, este o fată atât de tânără, are trei copii care au nevoie de ea. Doi dintre ei înţeleg ce se întâmplă şi suferă. Maria este bine psihic, încrezătoare, nu îşi pierde curajul, e o femeie puternică. Se roagă mult la Dumnezeu, este convinsă că de acolo va veni salvarea si vindecarea ei”, a declarat un apropiat al familiei.

Citeşte şi Război total între Steaua şi Armată. Se cere intervenţia DNA

Din păcate, toateprocedurile făcute până acum au costat extrem de mult, iar familia Duckadam numai are posibilităşi financiare. Tocmai de aceea, prietenii au început o campanie de strângere pentru Maria.

Cei care dorescsă o ajute pe Maria o pot face acest lucru donand bani in contul: DUCKADAMDIANA MARIA RO46RZBR0000060018075709 (lei) RO08RZBR0000060018075714 (euro) ContPay-pal:[email protected] – specificaţi „pentru Diana Maria”