Familia lui MICHAEL SCHUMACHER a cerut sprijinul poliţiei. Bodyguarzii fuseseră depăşiţi de situaţie

MICHAEL SCHUMACHER a fost mutat la începutul acestei săptămâni la reşedinţa sa din localitatea elveţiană Gland, iar familia septuplului campion de Formula 1 a fost nevoită să ceară sprijinul poliţiei.

12 sept. 2014, 09:51
Familia lui MICHAEL SCHUMACHER a cerut sprijinul poliţiei. Bodyguarzii fuseseră depăşiţi de situaţie

Aducerea lui MICHAEL SCHUMACHER acasă a stânit o agitaţie fără precedent în micuţa localitate elevţiană Gland. Vânzoaleala în prejma casei campionului a fost atât de mare, încât familia acestuia a fost nevoită să solicite ajutorul poliţiei, pentru a linişti lucrurile.

Familia Schumacher are angajată o firmă privată de securitate, care supraveghează casa 24 de ore din 24, dar numărul mare al celor care s-au adunat în jurul locuinţei a devenit atât de mare încât efectivele mobilizate nu au putut face faţă situaţiei.

Astfel, la faţa locului au intervenit mai mulţi poliţişti, care i-au dispersat pe curioşi, în marea lor majoritate jurnalişti. Un purtător de cuvânt al familiei a declarat că lucrurile au revenit la normal după această intervenţie.

Citeşte şi Michael Schumacher a fost externat. Anunţ de ultimă oră al familiei

Managerul lui Michael Schumacher a anunţat, pe 16 iunie, că fostul campion mondial de Formulă 1 a ieşit din comă şi a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat în Elveţia, la o clinică din Lausanne. Marţi, pe septembrie, Schumacher a fost mutat din nou, de această dată în locuinţa sa.

Citeşte şi Michael Schumacher, EXTERNAT după 254 de zile de SPITALIZARE