Familia lui Mircea Băsescu s-a mutat la Bucureşti

Arestul preventiv al fratelui preşedintelui îi mută familia la Bucureşti. Lui Mircea Băsescu i-au fost respinse până acum toate cererile de a ieşi din închisoare, aşa că singura posibilitate de a se vedea cu familia rămân vizitele săptămânale. Şi pentru că transferul la Constanţa nu s-a făcut nici până acum, Doiniţa Băsescu aproape că nici nu mai dă pe la casa de la malul mării.

05 aug. 2014, 06:50
Familia lui Mircea Băsescu s-a mutat la Bucureşti

Cei doi copii ai lui Mircea Basescu locuiesc de mai mult timp în Bucureşti, însă petreceau şi foarte mult timp la Constanţa. În schimb, Doiniţa Băsescu venea destul de rar în Capitală, informează România TV.

Citeşte şi Încă o aroganţă a clanului Bercea la adresa familiei Băsescu. Ce nume va purta fiica Izaurei VIDEO

Din momentul în care Mircea Băsescu a fost arestat preventiv, pentru a nu mai face aceste drumuri săptămânale şi pentru a fi aproape de avocatul soţului său, Doiniţa Băsescu a stat mai multe zile pe săptămână în Bucureşti, mai ales că zilele de vizită în arestul Capitalei s-au tot schimbat, când lunea, când vinerea. Luni, Mircea Băsescu nu a primit nicio vizită, în schimb în zilele următoare familia îl va vizita şi îi va duce pachet. 

Citeşte şi Izaura Anghel, anunţ ULUITOR. Vezi cine este „Bătrânul de la Bucureşti”

Transferul la Constanţa nu s-a mai realizat, iar Mircea Băsescu rămâne în arestul central al Poliţiei Capitalei, pentru că există mai multe motive pentru care el poate fi chemat în faţa procurorilor DNA, un exemplu recent fiind scrisoarea pe care a trimis-o procurorilor din partea lui Nati Meir.