Familia lui Vadim cere RECALCULAREA PENSIEI. Mezina: Sunt prea PUŢINI BANI pentru cât a MUNCIT

Familia lui Corneliu Vadim Tudor cere Casei de Pensii recalcularea pensiei pe care o primea tribunul. Fata cea mare a lui Vadim spune că suma de 2.000 de lei e prea mică pentru numărul de ani munciţi de tatăl ei. Cele două fiice şi mama acestora duc acum o luptă pentru a face faţă cheltuielilor de zi cu zi, în condiţiile în care au rămas cu datorii şi fără o sursă de venit.

03 oct. 2015, 11:34
Familia lui Vadim cere RECALCULAREA PENSIEI. Mezina: Sunt prea PUŢINI BANI pentru cât a MUNCIT

Mezina fostului preşedinte al PRM s-a declarat nemulţumită de faptul că se tergiversează analiza actelor pe care le-a depus la Casa de Pensii.

Citeşte şi: O nouă lovitură pentru familia tribunului. Fiica cea mare a lui Vadim Tudor suferă de o boală îngrozitoare

„Am fost la Casa de Pensii unde ni s-au cerut nişte acte de la Senat. Eu am depus o cerere în acest sens şi deocamdată stagneaza aceste acte. Tatăl meu, pentru 36 de ani de muncă, primea 2.000 de lei pensie. De la Casa de Pensii ni s-a spus că probabil e o eroare şi probabil e prea puţin pentru cât a muncit. Tocmai de aceea am cerut o recalculare a vechimii lui în Senat, că a muncit 16 ani acolo, şi să vedem dacă o vor soluţiona. Am făcut şi la Parlamentul European, dar deocamdată suntem încurcaţi în aceasta birocraţie”, a declarat Lidia Vadim Tudor.

Fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor spune că nu poate trece încă peste moartea tatălui său.

CITEŞTE ŞI Câinii lui Corneliu Vadim Tudor, adoptaţi de patroana unui restaurant

„Deocamdată noi nu realizăm ce s-a întâmplat şi nici nu acceptăm ce s-a întâmplat şi ne gândim, pentru că a trecut o perioadă scurtă, totuşi poate exista o şansă să se întoarcă. Ştim că nu există, dar doar aşa putem să continuam”, a precizat mezina lui Corneliu Vadim Tudor.