Familia lui Vasile Turcu ia în calcul deconectarea de la aparate UPDATE: Vasile Turcu a murit

Din păcate pentru fostul acţionar dinamovist, stadiul de comă în care se află, Scorul Glasgow este 3, ceea ce oferă şanse mici de recuperare.

06 mart. 2017, 07:21

UPDATE:  Vasile Turcu, fostul acționar al lui Dinamo, a trecut în neființă în cursul acestei zile, după o săptămână în care s-a aflat în comă profundă.

Soția lui Vasile Turcu a fost audiată de polițiștii de la serviciul Omoruri, dar și de un procuror. Consoarta fostului acționar dinamovist a vorbit despre starea psihică și problemele soțului său și a dezvăluit că, în dimineața zilei de miercuri, acesta părea liniștit și îi ceruse soției să îi prepare micul dejun și că vrea să îi fie cumpărate fructe.

Vasile Turcu, în stare CRITICĂ. De ce nu este luat în calcul pentru DONAREA DE ORGANE

De asemenea. și șoferul lui Vasile Turcu a fost audiat și vor urma și fiii omului de afaceri, precum și alte persoane din anturajul acestuia.

Starea medicală a fostului acționar al roș-albilor este în continuare critică, Turcu fiind conectat tot la aparate.

Doctorii de la Terapie Intensivă ai Spitalului de Urgenţă Floreasca au încercat să-l trezească pe pacient pentru că, susţin surse medicale, prelungirea perioadei în care este intubat şi ventilat măreşte riscul unor complicaţii interne.

Conform România TV, familia ia în calcul deconectarea de la aparate.

Vasile Turcu, internat de urgenţă la spital în STARE GRAVĂ. A încercat să se sinucidă!