Familia Năstase, înainte şi după condamnarea în dosarul Zambaccian

Familia Năstase mai are de trecut un hop. A doua condamnare a fostului premier în dosarul Zambaccian. Acuzat de luare de mită şi întors după gratii Năstase nu renunţă la activitatea pe care o are pe blog. Fostul premier pune pe hartie gândurile pe care vrea să le transmită cititorilor, iar totul este transcris de membrii familiei pe calculator, povesteşte cu lacrimi în ochi soţia sa Dana Năstase.

26 ian. 2014, 17:35
Familia Năstase, înainte şi după condamnarea în dosarul Zambaccian

În urmă cu mai bine de 2 ani, în familia premierului era linişte. Cei patru membri îţi duceau traiul împărţit între activitatea din Capitală şi cea de la ţară, la casa din comuna Cornu, scrie România TV.

„Este pentru prima oară în viaţă când la mine timpul stă pe loc. Da, deşi avem treabă de dimineaţa până seara, ne trimite materialele scrise de mână pe care noi stăm pana la ora 1-2 noaptea să le scriem pentru jurnal, pentru blog, pentru cărţi, el ne ocupă tot timpul, însă am impresia că timpul stă în loc (…) Este extrem de îngrjiorat cu ce se întâmpla cu noi, iar noi suntem tot timpul cu gândul şi cu sufletul la el”, a declarat Dana Năstase.

Despre dorinţa lui Adrian Năstase de a reveni în politică, soţia lui Dana vorbeşte foarte puţin. Un lucru îl ştie însă sigur, fiul lor cel mare, Andrei nu va face politică.

Înainte însă de condamnări, Adrian şi Dana Năstase îşi duceau liniştiţi traiul, împărţit între viaţa în Capitală şi cea de la ţară, din comuna Cornu.  Casa de la Cornu a fost ridicată de socrul său, ambasador al României în China timp de 8 ani.