Familia regală a Marii Britanii a publicat pozele pentru felicitările de Crăciun

Familia regală britanică a făcut publice imaginile de pe felicitările lor de Crăciun. Dacă regele Charles al III-lea a ales o fotografie de la ceremonia de încoronare, în care apare alături de regina Camilla, prințul William și soția sa, Kate, s-au fotografiat alb-negru, alături de cei trei copii ai lor, îmbrăcați în ținte casual.

10 dec. 2023, 23:37
Familia regală a Marii Britanii a publicat pozele pentru felicitările de Crăciun

Membrii Familiei Regale britanice au făcut publice imaginile de pe felicitările lor de Crăciun.

Regele şi Regina Camilla au publicat o imagine în care ei poartă robele şi coroanele, în sala tronului de la Palatul Buckingham, în 6 mai.

Regele şi Regina au fost surprinşi de fotograful Hugo Burnand, aceasta fiind a doua felicitare de Crăciun în care Regele Charles apare ca monarh. Cei doi stau unul lângă celălalt, Regele Charles purtând Coroana de stat imperială, iar Regina Camilla pe cea a Reginei Maria.

Regele poartă tunica de încoronare şi roba, făcută din catifea de mătase purpurie, brodată cu aur şi purtată şi de Regele George al VI-lea, în 1937.

Roba Reginei a fost făcută de Ede and Ravenscroft şi a fost creată şi brodată manual de Royal School of Needlework.

În acelaşi timp, Prinţul şi Prinţesa de Wales au făcut publică o fotografie alb-negru a familiei lor. Familia este înfăţişată în jurul Prinţesei Charlotte, care stă pe un scaun. Ei poartă toţi cămăşi albe, iar Catherine, Prinţesa de Wales, şi fiica sa, Charlotte, în vârstă de opt ani, poartă blugi, în timp ce Prinţul de Wales poartă pantaloni negri, ca şi fiii – Prinţul George (10 ani) şi Prinţul Louis (5 ani).

Fotografia a fost făcută de fotograful născut în Yorkshire Josh Shinner, care a mai imortalizat vedete precum Florence Pugh, Jodie Comer şi Sam Smith.