Familia Regală a României, surpriză de Crăciun pentru angajaţii săi VIDEO

Publicat: Vineri, 13 Decembrie 2013 18:33 // Actualizat: Vineri, 13 Decembrie 2013 18:33 // Sursa: romaniatv.net

Familia Regală a României le-a pregătit o surpriză angajaţilor. Ei au primit cadouri de la membrii familiei pentru fidelitatea de care au dat dovadă tot anul.

Doamna Gina a primit pachet dublu. Merită. Ea este cea care îi răsfaţă de 6 ani pe membrii familiei regale cu cele mai delicioase preparate.

"Regelui, ultima dată când a venit, i-am pregătit o îngheţată de caramel cu sos de caramel", a spus Eugenia Ilie Gheorghe, bucătăreasa familiei regale.

Anul acesta premiul pentru cel mai bun angajat a mers la Sandra Gâtejanu Gheorghe, directorul de protocol al casei regale.

"Vreau să vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut în aceşti ani şi anul acesta care se apropie de final (...) Mai mult decât asta, sunt mulţumiri în inima noastră şi aprecieri pentru eforturi", a declarat Principesa Margareta.

"Prima sărbătoare a Crăciunlui a casei Maiestătii Sale a avut loc în 1866, la palatul regal din Piaţa Cictoriei (...) Vă aflaţi aici la al 148-lea Crăciun şi sunteţi nu numai moştenitorii familiilor voastre, ci si ai Casei Regale care numără acum cinci generaţii", a precizat şi Principele Radu.

La final, toţi cei prezenţi au fost colindaţi de corul regal.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 dec 19:01
... Familia Regală a României le-a pregătit o surpriză...
1
EUR
4.7612
RON
26 May
noapte 13 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H