Familia Regală o celebrează pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Suverana împlineşte 93 de ani FOTO

Luni, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii împlineşte venerabila vârstă de 93 de ani.

22 apr. 2019, 16:38

În această dimineață, regina Elizabeta a împlinit 93 de ani, iar monarhul britanic şi-a sărbătorit ziua ei de naștere participând la o slujbă religioasă în perspectiva Sărbătorilor de Paști. Reuniunea a avut loc  în Capela Sf. Gheorghe din Castelul  Windsor, alături de mai mulți membri ai familiei ei.

Printul William și Kate au fost prezenți, la fel și prințesa Anne și cei doi copii ai săi, Peter Phillips și Zara Tindall cu soții lor. Prințul Andrew, prințesa Beatrice și prințul Edward și familia lui au participat, de asemenea, la acest măreţ eveniment.

Totuşi, la acest eveniment au fost şi membri ai familiei regale care nu au participat la ceremonie. Una dintre acestea a fost soţia prinţului Harry, Maghan Markle care a rămas acasă deoarece aşteaptă să nască în orice moment, potrivit informaţiilor oferite de familia regală britanică. 

Nici prinţul Filip nu a putut să participe la sărbătoarea aceasta, iar Printul Philip a sărit și în această dimineață, așa cum au făcut și prințul Charles și Camilla, care sunt în prezent în Scoţia.

Dar îndiferent cine a venit sau nu a venit la biserică, luni dimineaţa, la slujba la care suverana a asistat, familia regală a primit pe Instagram omagii pentru Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Astfel, Harry şi Meghan i-au trimis o diaporamă de imagini cu Regina Elisabeta a II-a, cu notă personală, din care nu au lipsit emoticoanele, precum şi un clişeu vintage al monarhului britanic şi fotografii cu Prinţul Harry şi Meghan împreună cu regina în diferite perioade ale vieţii ei.

William şi Kate au postat un mesaj aniversar simplu pentru regină, însoţit de o fotografie mai veche de la  Trooping the Colour –  Parada Gărzilor Reginei –  de acum câţiva ani.