Familia Regală petrece Crăciunul la Săvârşin VIDEO

Copiii cu probleme de la un orfelinat din Vărădia de Mureş şi vârstnicii de la un azil de bătrâni din Săvârşin au fost vizitaţi de membrii Familiei Regale. Toţi au primit pachete de sărbători. O parte din Familia Regală a României petrece Crăciunul în mod tradiţional, la Săvârşin.

23 dec. 2014, 21:09
Familia Regală petrece Crăciunul la Săvârşin VIDEO

Principesa Margareta, Principele Radu şi Principele Nicolae au împărţit cadouri de Crăciun, potrivit România TV. Familia Regală a pregătit anul acesta 300 de pachete cu alimente şi cosmetice persoanelor defavorizate. De la împărţirea cadourilor au lipsit în acest an Regele Mihai, care a rămas să petreacă Crăciunul alături de Regina Ana, în Elveţia.

La Săvârşin, domeniul unde Familia Regală petrece sărbătorile în mod tradiţional este forfotă mare. Principesa Margareta a împodobit bradul. În bucătărie se pregătesc bucatele.

Pentru masa de Crăciun am pregătit pentru alteţele lor regale, primul fel este un platou cu mezeluri de porc, cârnaţi, caltaboş, jumări, iar felul principal este un curcan la cuptor. Curcanul este umplut cu portocale, ficăţei, prune uscate, lămâie, împănat cu ustoroi şi învelit în bacon„, a declarat Viorica Călin, bucătăreasa Casei Regale.

În ajun de Crăciun, la Săvârşin, sunt aşteptaţi şi colindătorii.

CITEŞTE ŞI: Cele mai frumoase colinde de Crăciun