Familia românului executat în Indonezia a plătit 12.500 de dolari ca să-i repatrieze trupul neînsufleţit

Vasile Solomeș a fost ucis în Indonezia cu două focuri de armă de către un poliţist. Tânărul a încercat să spargă un bancomat împreună cu un prieten.

27 nov. 2019, 06:54
Familia românului executat în Indonezia a plătit 12.500 de dolari ca să-i repatrieze trupul neînsufleţit

Românul UCIS de polițiștii din Indonezia va fi repatriat. Rudele acestuia au plătit 12.500 de euro pentru ca trupul să fie adus acasă și îi acuză pe oamenii legii că l-au executat cu sânge rece. Tânărul fusese surprins alături de un amic, în timp ce încerca să fraudeze un bancomat.

Familia românului are însă suspiciuni în privința morții acestuia. Anca, una dintre verișoarele lui Vasile, a făcut  dezvăluiri cutremurătoare despre această tragedie.

Vasile Solomeș și-a pierdut viața în Indonezia, pe 9 noiembrie, când a fost împușcat de polițiști. A fost surprins, alături de un anume C. din Craiova, în timp ce ar fi încercat să obțină bani prin metoda ”skimming”.

S-a întâmplat chiar în fața unui ATM din zona Kemang a capitalei indoneziene, Jakarta. Cei doi instalau o cameră-spion la un ATM, precum și un device pentru a înregistra parola celui care utilizează aparatul.

Familia românului ucis are mari semne de întrebare privind moartea acestuia. Familia românului a plătit 12.000 de dolari pentru a repatria trupul neînsufleţit al tânărului.