Familia sirianului ucis de soţie sa şi de amantul ei cere custodia copilului de la mama criminală

Familia sirianului găsit tranşat în portbagajul unei maşini, în Capitală, cere custodia copilului. Asta după ce soţia bărbatului şi amantul l-au ucis pe bărbat. Mai mult, rudele omului de afaceri cer şi despăgubiri de un milion de euro de la criminali.

20 sept. 2015, 15:51
Familia sirianului ucis de soţie sa şi de amantul ei cere custodia copilului de la mama criminală

Procesul în care cei doi criminali sunt judecaţi a început, însă înainte ca amanţii să îşi afle pedeapsa, autorităţile trebuie să decidă soarta fiicei sirianului ucis, potrivit România TV. Cu mama în puşcărie şi tatăl ucis, micuţa este acum în grija surorii suspectei de crimă, dar fratele sirianului vrea şi el custodia. Familia omului de afaceri ucis susţine că i-ar putea oferi fetiţei o viaţa mai bună, mai ales după trauma prin care a trecut.

Rudele decedatului nu se află în Siria, locuiesc în Dubai, au o condiţie foarte bună. Banii pe care i-am cerut, un milion de euro, sunt tot pentru fetiţă, ei nu au nevoie de bani, sunt foarte bogaţi„, a declarat avocatul familiei sirianului, Florin Tîrnoveanu.

Între timp, soţia sirianului şi amantul ei şi-au recunoscut crima în faţa judecătorilor. Cei doi s-au ţinut de mână tot timpul procesului, în boxa acuzaţilor. Apoi au povestit în detaliu cum au comis crima. Cei doi riscă închisoare pe viaţă, pentru că sunt acuzaţi şi de profanare de cadavre. După crimă l-au pus pe sirian în portbagajul maşinii sale şi l-au lăsat acolo, până când a fost găsit, după patru luni. În tot acest timp, soţia criminală a dat chiar şi interviuri.

Femeia şi amantul ei vor fi aduşi săptămâna viitoare în faţa judecătorilor.

CITEŞTE ŞI: Motivarea arestării criminalilor sirianului găsit în portbagaj: Lăsarea în libertate ar tulbura mediul social