Familia uneia dintre victimele accidentului din Ungaria, sfâşiată de durere VIDEO

Momente sfâşietoare pentru familia uneia dintre victimele accidentului din Ungaria. Doi bătrâni de peste 80 de ani din Galaţi au aflat că trebuie să-şi îngroape fiul de 42 de ani. Oamenii sunt doborâţi: este al doilea copil care le moare departe de casă. Constantin Stan lucra în Italia de 10 ani ca să-şi facă un rost în ţară. Fusese acasă, la Pechea, în concediu şi a muncit pe rupte ca să-şi ridice un cămin.

31 aug. 2013, 05:46
Familia uneia dintre victimele accidentului din Ungaria, sfâşiată de durere VIDEO

Părinţii lui Constantin Stan, una dintre victimele accidentului din Unagia, au avut nevoie de calmante ca să nu se prăbuşească. Acum şapte ani şi-au mai îngropat un băiat, care muncea în Spania, potrivit România TV. Au avut în total nouă copii. Constantin Stan avea 42 de ani, muncea de zece ani în Italia şi plănuia să revină acasă, lângă părinţii bătrâni, unde îşi ridica o casă. Nu a mai apucat.

„S-a dus! A lăsat casă, a lăsat tot. Şi-acum vine mort la mama. Cum să mai fiu eu mamă pe pământ?”, a spus mama bărbatului, sfâşiată de durere.

„De-acum noi nu mai putem face nimic, decât să ne rugăm la Dumnezeu ca să ne dea putere să trecem peste toate greutăţile. De şapte ani de zile s-a lăsat de fumat, s-a lăsat de băutură şi a strâns banul, l-a legat nod cu nod şi şi-a ridicat o casă”, a declarat tatăl victimei.

Rudele se mândreau cu el, îl ştiau om serios şi muncitor. „Are o prietenă în Italia. A plecat să muncească ca să îşi facă un rost. Are zece ani de Italia, este angajat, munceşte legal. A fost în concediu, dar a plecat pentru că trebuia să fie luni la muncă”, a spus una dintre rude.

Toţi românii morţi în accidentul din Ungaria erau din judeţul Galaţi. Ceilalţi doi morţi sunt un bărbat de 54 de ani şi o femeie de 29 de ani.

CITEŞTE ŞI: Românii aduşi în ţară, conştienţi. Cei rămaşi în Ungaria, în stare critică