Familie de sportivi, lovită de blestem. Un jucător a murit la 27 de ani, la câteva luni după sinuciderea fratelui său geamăn

George Atkinson III, jucător de fotbal american, fiul fostul campion Super Bowl George Atkinson II, a murit luni, la doar 27 de ani, în circumstanţe neclare.

03 dec. 2019, 18:04
Familie de sportivi, lovită de blestem. Un jucător a murit la 27 de ani, la câteva luni după sinuciderea fratelui său geamăn

George Atkinson III a împlinit vineri vârsta de 27 de ani, fiind prima aniversare petrecută fără fratele său geamăn, Josh, care  s-a sinucis în urmă cu mai puţin de un an. Moartea fratelui său l-a tulburat teribil pe George, care scria în luna octombrie că pierderea acestuia l-a pus într-un „roller coaster emoţional şi într-un spaţiu foarte întunecat„.

El a admis că a încercat să-şi ia viaţa la scurt timp după sinuciderea fratelui, dar fetiţa lui în vârstă de doi ani l-a ajutat să meargă înainte. „Fără fiica mea nu ştiu unde aş fi fost acum. Ea mi-a dat o nouă motivaţie„, spunea sportivul.

George Atkinson III a jucat fotbal american la echipa Colegiului Notre Dame, de ande a făcut saltul către NFL, semnând cu Oakland Raiders, în 2014. În 2016 s-a transferat la Cleveland Browns, după care a mai jucat la Kansas City Chiefs şi New York Jets. Tatăl său a câştigat Super Bowl-ul cu Minnesota Vikings, în anul 1977.

Apropiaţii spun că după sinuciderea fratelui său suferea de depresie.