Familie decimată de COVID-19 în doar două săptămâni. Mama, tatăl şi fiica au fost ucişi de virus

O familie din Marea Britanie a fost decimată de coronavirus, după ce tatăl, în vârstă de 84 de ani, mama de 82 de ani, și fiica lor, 62 de ani, au murit din cauza noului coronavirus în decurs de două săptămâni.

13 apr. 2020, 13:40

Soţii Keith și Jean MacVicar din Burton-on-Trent (Staffordshire) au murit de coronavirus în urmă cu două săptămâni, iar fiica lor, Jayne, a prezentat și ea, la scurt timp, aceleaşi simptome. La acel moment, fratele ei mai mic, Richard, în vârstă de 60 de ani, a postat un mesaj pe Facebook, cerându-le apropiaților să se roage pentru vindecarea ei, însă Jayne a murit sâmbătă, din cauza noului coronavirus.

Citeşte şi Urma să primească un ficat, dar s-a infectat cu COVID-19. Virusul contractat în spital a ucis-o la doar 21 de ani

Regret, dar trebuie să vă spun că Jayne a pierdut lupta cu virusul. Cel puțin știm că este din nou cu mama și tata. Să-ți pierzi jumătate din familie în decurs de două săptămâni, este ca și cum cineva m-a tăiat și mi-a furat inima„, a postat pe Facebook fratele ei, Richard, care şi-a pierdut părinţii şi sora în numai două săptămâni.

Jayne, fost criminalist în cadrul Poliției din Staffordshire, postase anterior pe Facebook mai multe mesaje prin care își îndemna prietenii să se supună măsurilor de distanțare socială. La un moment dat chiar și-a schimbat poza de profil cu una care scria: „Rămâi acasă, ar putea salva vieți„.

Mama şi fiica: