Familii terorizate de interlopi cu ajutorul poliţiştilor

Cunoscutul interlop Ion Petrişor şi locotenenţii lui extrem de periculoşi terorizau şi hărţuiau familii cu ajutorul poliţiştilor. Victimele erau obligate să plătească o taxă de protecţie interlopilor.

02 nov. 2017, 09:17
Familii terorizate de interlopi cu ajutorul poliţiştilor

Aflat în spatele gratiilor,  Ion Petrişori-a trimis pe locotenenţii săi la patronul unui restaurant pentru a cere taxă de protecţie. Această taxă consta în bani sau în ţigări de contrabandă. Patronul restaurantului nu s-a conformat şi a început să fie terorizat. Interlopii i-au trimis la început mesaje de ameninţări atât lui cât şi soţiei şi copilului, după care i-au spart maşina şi casa.

Mai mult decât atât, bărbatul a fost oprit în trafic de locotenenţii lui Ion Titişor împreună cu alţi poliţişti pentru a-i transmite victimei că oamenii legii sunt de partea lor. Pentru că în continuare nu a vrut să plătească taxa de protecţie a fost răpit şi bătut omul de încredere al patronului de restaurant.

Mai mult, casa unei femei a fost jefuită de oamenii lui Ion Petrişor după ce proprietara venise în penitenciarul Jilava în vizită la fiul ei. Oamenii interlopului au lăsat-o pe femeie cu o pagubă în valoare de 60 de mii de lei.