Fane Spoitoru va fi adus în ţară şi va fi înmormântat miercuri la cimitirul Bellu. Unde va avea loc priveghiul VIDEO

Fane Spoitoru, priveghi impresionant pe stadion. Decizia a fost luată de familia interlopului, care va fi adus în ţară marţi. Între timp, fiul său, aflat în Germania, îşi plânge tatăl. Chiar manelistul Florin Salam a susţinut un concert în memoria lui Spoitoru.

10 apr. 2016, 08:13
Fane Spoitoru va fi adus în ţară şi va fi înmormântat miercuri la cimitirul Bellu. Unde va avea loc priveghiul VIDEO

Sicriul lui Fane Spoitoru va ajunge la Bucureşti cu o cursă de la Tel Aviv, iar de la aeroport va fi preluat de familie şi dus la Cernica, informează România TV. Acolo, interlopul deţinea o bază sportivă şi un restaurant, iar toţi apropiaţii îşi pot lua rămas bun de la el. Ceremonia funerară va avea loc, cel mai probabil, miercuri. Interlopul, pe numele lui real Ion Titişor, va fi înmormântat la Cimitirul Bellu, acolo unde sunt şi părinţii săi.

Citeşte şi MISTER TOTAL. A murit sau nu Fane Spoitoru? Ce spune o apropiată a acestuia, dansatoare din buric

Rămas fără tată, fiul lui Fane Spoitoru îşi îneacă amarul în alcool. Bun prieten de familie, Florin Salam a susţinut un concert în Germania, chiar într-un club unde se afla şi fiul interlopului.

Citeşte şi Fane Spoitoru A MURIT într-un spital din Israel. Fiica sa neagă: „Tata este STABIL”

Cu prietenii alături şi cu privirea în pământ, tânărul s-a abţinut cu greu să nu izbucnească în lacrimi. Fane Spoitoru s-a stins într-un spital din Israel în urma unei comoţii cerebrale.