Fane Văncică și Miraj Tzunami, la cuțite. De la ce a pornit scandalul dintre interlop și manelist: „Băusem și eu un pahar în plus și am vorbit niște lucruri…”

Schimb dur de replici pe internet între manelistul Miraj Tzunami și interlopul Fane Văncică. Cei doi s-au certat dintr-un motiv la care nu s-ar fi gândit nimeni.

04 iul. 2022, 21:52
Fane Văncică și Miraj Tzunami, la cuțite. De la ce a pornit scandalul dintre interlop și manelist: „Băusem și eu un pahar în plus și am vorbit niște lucruri…”

Cunoscutul interlop din Sectorul 5 a spus că s-a certat cu Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu, din cauza alcoolului. Fane Văncică a mărturisit că manelistul e prietenul lui și că totul e pornit de la un clip video în direct făcut cu cinci ani în urmă, în care a vorbit urât la adresa lăutarilor. Miraj a crezut că live-ul este, de fapt, mai recent.

„În legătură cu Miraj, Miraj este prietenul meu, a fost o discuție ca între noi, ca între romi. El este un băiat, care de multe ori mai consumă și el alcool. Am făcut acum vreo 4,5 ani un live, iar el a văzut. Eu am mai înjurat lăturaii și am înjurat pentru că unii dintre lăutari nu s-au ținut de promisiune și am ieșit pe platformă, tot așa, băusem și eu un pahar în plus, și am vorbit niște lucruri pe care eu le cred adevărate, s-au și adeverit”, a mărturisit Fane Vancică, pentru Antena Stars.

În live-ul cu pricina, făcut cu ani în urmă, Fane Vancică a spus că unii lăutari ar returna banii oamenilor, iar Miraj a intrat pe platforma respective și l-a înjurat, crezând că filmarea este făcută chiar în acel moment: „Unii dintre lăutari au plătit banii înapoi pe care i-au luat de la anumite persoane și el a crezut că acum am făcut live-ul și a ieșit pe platformă și m-a înjurat. Miraj este prietenul meu, suntem familie, cred că a fost și puțin așa o glumă, ca între noi… ne mai înjurăm așa din când în când”.

Citește și Fane Vancică îl atacă şi îl ameninţă pe Nuţu Cămătaru! Război la cel mai înalt nivel în lumea interlopă din Capitală

Citește și Fane Văncică, acuzaţii grave la adresa lui Dan Bursuc: „L-ai omorât pe Nae Nicolae ca să-i iei nevasta şi averea”