Fanii Coldplay sunt în extaz! După isteria creată de vânzarea biletelor, trupa a anunțat al doilea concert la București

Pentru vara anului 2024, celebra trupă britanică Coldplay avea anunțat un concert de zile mari la București. Acesta ar fi urmat să aibă loc în data de 12 iunie, iar astăzi au fost puse în vânzare primele bilete. Iată care a fost a anunțul făcut de trupă după ce pe lista de așteptare erau deja înscrise peste 100.000 de persoane.

25 iul. 2023, 12:13
Fanii Coldplay sunt în extaz! După isteria creată de vânzarea biletelor, trupa a anunțat al doilea concert la București
Fanii Coldplay sunt în extaz! După isteria creată la vânzarea biletelor, trupa a anunțat al doilea concert la București

Ziua de marți, 25 iulie, a fost una crucială pentru fanii trupei Coldplay, care încă de la primele ore ale dimineții s-au luptat să prindă un bilet la concertul de la București, care a fost anunțat pentru data de 12 iunie 2024. În doar câteva ore peste 100.ooo de români se înscriseseră ăe lista de aștptare pentru achiziționarea biletelor. Sesiunea pre-sale a fost deschisă astăzi, începând cu ora 9:00, iar în câteva minute „coada” de fani era deja uriașă.

Citește și: Bătaie pe bilete la Coldplay. Peste 80.000 de persoane așteaptă la coadă să cumpere bilete la concertul de pe Arena Națională

Dată fiind cererea uriașă, trupa a făcut un anunț menit să îi bucure pe cei care își pierduseră speranța. Pe pagina de Instagram a uriașei trupe britanice a fost anunțat un al doilea concert la București care va fi organizat în data de 13 iunie 2024. Această decizie a fost luată și pentru alte orașe din Europa, unde trupa a avut parte de aceeași reacție din partea fanilor.

De altfel, românii inventivi care au prins bilet la concertul trupei s-au grăbit să îl vândă pe OLX pentru un preț de trei ori mai mare decât biletele puse în vânzare pe canalele oficiale.

„Pe 25 iulie 2023, de la ora 15:00, dacă ai card BCR Mastercard sau George Mastercard, ai acces, în exclusivitate, la presale și poți cumpăra maximum 4 bilete”, a anunțat BCR.

Trupa britanică Coldplay vine în România pe 12 iunie 2024. Potrivit site-ului propriu, concertul va avea loc pe Arena Naţională şi face parte din „Music of the spheres world tour”.

Bilete la concertul Coldplay de la București se pot achiziționa și de pe Viaggo, o platformă dedicată evenimentelor. Un bilet pentru categoria ”Floor” se vinde cu 2.995 lei, la secțiunea ”Long Side Upper Tier” costă 3.305 lei. Tot pentru ”Floor”, numai pentru stat în picioare, suma cerută este de 3.839 lei. Mai departe, pentru ”Behind the Goal Upper Tier” se percepe 4.647 lei, pentru ”Behind the Goal Middle Tier”  5.811 lei, iar pentru ”Long Side Lower Tier” suma de 6.462 lei.

Fanii din România au căutat diverse metode prin care să își optimizeze șansele de a „pune mâna pe un bilet”, iar emoțiile au fost la cote maxime, deoarece în momentul în care reușeau să intre în platforma de achiziționare, orice mică eroare le putea lua șansa de a prinde un loc.

Citește și: Grammy Awards 2023! Care au fost principalele surprize ale serii