Fanii Gabrielei Cristea au luat foc! Motivul pentru care internauții au făcut-o zob pe vedetă. ”Exagerezi cu prețurile. Prea scumpi, prea pentru bogați!”

Gabriela Cristea vrea să dea o nouă lovitură în afaceri. După ce afacerea cu haine i-a mers ca pe roate, vedeta a decis să lanseze o nouă colecție de pantofi. Însă, fanii prezentatoarei TV nu au fost foarte încântați de noua afacere a acesteia, ba mai mult, au șters pe jos cu ea.

28 nov. 2023, 15:02

Fanii Gabrielei Cristea au luat foc! Recent, Gabriela Cristea și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că a lansat o nouă colecție de pantofi, care este disponibilă și în online.

Citește și Gabriela Cristea adusă la capătul răbdării de Tavi Clonda: „S-a dat jos din mașină și a plecat!” Ce se întâmplă acum între cei doi

Fanii Gabrielei Cristea au luat foc!

„Mă bucur să vă anunț că este gata colecția capsulă de pantofi. Am gândit balerini, pantofi cu toc și ghetuțe. Toate produsele sunt ușor de asortat și foarte comode de purtat. Vă las un link aici cu colecția capsulă ca să aveți de unde alege”, este anunțul  Gabrielei Cristea, în dreptul postării sale de pe pagina sa de Instagram.

Însă, se pare că anunțul nu a fost primit cu entuziasm de către toți fanii vedetei. Pe lângă cei care au felicitat-o pentru noua afacere, dar și pentru gusturile sale fine, au fost și internauți care au criticat-o dur din cauza prețurilor despre care au spus că sunt piperate.

Iar reacțiile internauților sunt cât se poate de îndreptățite pentru că prețurile pornesc de la 385 de lei pentru o pereche de balerini și pot ajunge până la 519 lei pentru o pereche de ghete.

”Felicitări pentru tot ce faci”/ ”Foarte frumoasă și talentată”/ ”Sunt super frumoși”/ “Foarte frumos, felicitări!”  Părerile urmăritorilor s-au împărțit, așa că gusturile nu se discută, ca în orice afacere, de altfel. Nici comentariile mai puțin frumoase nu au ezitat să apară, așa că urmăritorii au reacționat. ”Prea scumpi, prea pentru bogați”/ ”Exagerezi cu prețurile”/ ”Prețul este mare”/ “Par chinezării”, sunt doar o parte dintre reacțiile din mediul online la postarea Gabrielei Cristea.

În urmă cu câteva luni, prezentatoarea TV și-a lansat propriul brand de haine și după cum era de așteptat ea este și imaginea acestuia.

Gabriela Cristea a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în niște rochii de vară despre care a spus că sunt realizate din vâscoză naturală 100%, iar căptușala este din bumbac.

„Rochia este disponibilă acum pe măsurile S, M si L și se poate comanda doar prin mesaj pe wapp. Rochia Selena este realizata din vâscoză naturală 100%, iar căptușeala este din bumbac 100%”, a precizat Gabriela Cristea, în dreptul imaginilor postate pe pagina sa de Facebook.

Cu toate acestea, fanii Gabrielei Cristea nu au fost prea încântați de creațiile sale și de calitatea lor și au dat de pământ cu ea.

Internauții s-au declarat nemulțumiți de calitatea materialului folosit de vedetă și au ținut să îi explice că vâscoza nu este un material natural.

„Vâscoza nu e naturală. E un material produs din celuloză (pe care o poți numi produs natural până la o limită) tratată chimic. O fi rochia drăguță și turma probabil o va cumpăra, dar unde e responsabilitatea ta de influencer?”, au comentat fanii Gabrielei Cristea.

Mai mult, internauții au subliniat faptul că rochia vedetei este atât de șifonată încât calitatea materialului este clar una îndoielnică.

„Mai ai de expus șifonături Gabriela? Fii fată serioasă, nu te mai înjosi pentru bani!”, i-a scris cineva vedetei. „Toate pe care le afișezi sunt șifonate. Foarte șifonată, nu este un material prea de calitate”, „Prea șifonată… așa ceva nu, niciodată”, „Materialul nu pare a fi de calitate, se șifonează foarte tare”, au mai scris internauții.

Citește și Gabriela Cristea și-a luxat piciorul: „Am început să plâng, de teamă să nu se sperie copilul”. Ce se întâmplă cu emisiunea Mireasa-Capriciile Iubirii