Fanii lui AEK şi-au alungat favoriţii de pe teren, în timpul meciului. Scene incredibile în Grecia

Meciul AEK Atena - Panthrakikos a fost suspendat în minutul 87, după ce gazdele şi-au înscris un autogol. Foarte supăraţi, fanii lui AEK au intrat pe teren, să-i bată pe favoriţi.

16 apr. 2013, 06:17
Fanii lui AEK şi-au alungat favoriţii de pe teren, în timpul meciului. Scene incredibile în Grecia

Fotbalul din Grecia ne-a obişnuit cu scene dintre cele mai bizare, asta în special din cauza fanilor foarte iuţi la mânie, care nu pregetă a se lua la bătaie în orice împrejurare, chiar cu riscul de a întrerupe jocul. Aşa s-a întâmplat cu suporterii lui AEK Atena, care nu suportă gândul că această grupare care altădată era de frunte în fotbalul elen este acum pe cale să retrogradeze.

Picătura care a umplut paharul a fost autogolul marcat de Bougaidis, în minutul 87, la scorul de 0-0, în partida cu Panthrakikos. Ca la un semn zeci de suporteri au coborât din tribună şi i-au fugărit pe jucători, aceştia refugiindu-se speriaţi spre vestiare. Meciul a fost suspendat, iar poliţia a efectuat 15 arestări.

În timpul violenţelor au avut de suferit şi oaspeţii, portarul Spiros Vrontaras şi antrenorul Haris Mavromatis fiind prinşi şi loviţi cu pumnii în faţă.