Fanii lui Tottenham sunt în extaz că au scăpat de Chiricheş. Cum îşi bat joc de român, pe internet

Vlad Chiricheş şi Emanuel Adebayor au ajuns să-i exaspereze pe fanii lui Tottenham prin evoluţiile lor, astfel că vestea plecării celor doi a dat tonul distracţiei printre fanii de pe White Hart Lane.

29 iul. 2015, 10:56
Fanii lui Tottenham sunt în extaz că au scăpat de Chiricheş. Cum îşi bat joc de român, pe internet

Fanii lui Tottenham nu-şi mai încap în piele de bucurie că şefii grupării au reuşit să-i vândă pe Vlad Chiricheş şi Emanuel Adebayor. „Chiricheş şi Adebayor pleacă azi! E ca ziua de Crăciun 🙂„, a scris un utilizator, iar un altul a reacţionat caustic când a auzit suma pentru care l-a transferat Napoli. „Trebuie să fii nebun să dai 6 milioane de euro pe Chiricheş. Este probabil cel mai slab fotbalist pe care l-am văzut la noi, la Tottenham„, a scris altul.

Citeşte şi Chiricheş s-a alăturat lotului lui Napoli. Imagini senzaţionale de la sosirea sa în Italia VIDEO

Mult noroc, Napoli! Chiar vei avea nevoie de noroc, cu Vlad Chiricheş în echipă„, a scris un alt fan al lui Spurs. „Mai întâi Adebayor, iar acum Chiricheş. Nu cred că inimile noastre vor rezista la atâtea veşti bune„, este o altă reacţie. Bomboana pe colivă a pus-o însă antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri, care nu prea are habar cine este Chiricheş. „Chiricheş? Îl ştiu foarte puţin, spre deloc, l-am văzut puţin. Pare să aibă calităţi fizice discrete… Nu am o impresie clară, dar dacă şefii l-au ales…„, a spus antrenorul lui Napoli.