Fanii Petrolului, scandal cu forţele de ordine, 30 de „lupi galbeni” au fost duşi la secţie

Incidente grave în centrul orașului Pitești. Suporterii echipei de fotbal Petrolul Ploiești au făcut scandal și au aruncat cu sticle în clienții unor localuri și in mascații chemați să potolească spiritele. Imediat au fost culcati la pământ și duși la poliție, unde au fost amendați. Și la Timișoara fanii echipei locale au trezit orașul după ce favoriții au ieșit învingători în meciul disputat în această etapă.

17 nov. 2019, 05:12
Fanii Petrolului, scandal cu forţele de ordine, 30 de „lupi galbeni” au fost duşi la secţie

Poliția și jandarmeria au fost chemate să intervină la un scandal creat de suporterii celor Petrolul Ploiești. Meciul lupilor galbeni cu vulturii alb-violeti a fost amânat din cauza ceții.

Pe stadionul Nicolae Dobrin nu se vedea nici la 10 m distanță. În aceste condiții, suporterii ploieșteni au fost nevoiți să plece acasă. S-au oprit însă în centrul orașului, de unde și-au luat băutură, au aruncat cu sticle și au fost agresivi cu trecătorii. Trupele speciale sosite la fața locului au fost și ele atacate. Duși la autocare, suporterii au devenit și mai violenți și au fost culcați la pământ de mascați.

Aproximativ 30 de fani ai fost duși la secție și amendați cu sume de până la 2000 de lei. Și la Timișoara a fost alertă, după ce suporterii echipei Poli au scandat în centrul orașului. Echipa favorită a câștigat cu 2-0 meciul jucat pe teren propriu cu sportul Snagov, așa că nu au fost violențe.