Fanii polonezi, primele incidente la Bucureşti. Au vrut să intre cu forţa la antrenamentul de pe Arena Naţională

Aproximativ 3.000 de suporteri polonezi sunt aşteptaţi vineri seara pe Arena Naţională, la meciul România-Polonia, din preliminariile CM 2018. Majoritatea sunt deja în Bucureşti, iar unii au creat deja probleme.

10 nov. 2016, 20:26
Fanii polonezi, primele incidente la Bucureşti. Au vrut să intre cu forţa la antrenamentul de pe Arena Naţională

Problemele au început deja încă de la antenamentul oficial al naționalei Poloniei. Potrivit dolce-sport.ro, aproximativ 30 de fani polonezi au vrut să intre la ședința de pregătire a elevilor lui Nawalka.

A fost nevoie de intervenția firmei de pază care se ocupă cu securitatea la Arena Națională. Aceasta a cerut însă și ajutorul jandarmilor, care au intervenit pentru a-i stopa pe suporterii veniți din Polonia.

Citeşte şi ROMÂNIA-POLONIA. Christoph Daum, glumeţ înaintea meciului: Dacă batem, să mă aştept la un contract pe 10 ani?

Federaţia Poloneză de Fotbal a primit 3.000 de bilete pe care le-a distribuit printr-un sistem securizat de vânzare online, însă presa poloneză avertizează că 200 de huligani pot ajunge la Bucureşti, în ciuda măsurilor luate ca tichetele să nu poată fi cumpărate de fani interzişi pe stadioane.