Fântânile arteziene din Parcul Herăstrău vor fi REABILITATE

Cele trei fântâni arteziene situate la intrarea în parcul Herăstrău, dinspre Piața Charles de Gaulle, și în zona Expoflora vor fi reabilitate în această primăvară.

17 mart. 2016, 19:00
Fântânile arteziene din Parcul Herăstrău vor fi REABILITATE

Au fost contractate lucrări de reparații bazine aferente fântânilor din zona Expoflora și intrarea dinspre Piața Charles de Gaulle. Lucrările de reparații la bazinele mari (zona Expoflora și intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle) constau în: curățare bazine, desfacere protecție interioară din bazalt deteriorată, reparații fisuri pardoseală și pereți interiori, turnare beton, execuție hidroizolație, placare suprafețe interioare bazine cu mozaic (Charles de Gaulle) și travertin (Expoflora)„, au precizat reprezentanții ALPAB, potrivit b365.ro.

ALPAB a încheiat un contract pentru repararea fântânilor încă din noiembrie 2015, însă firma Cris Garden SRL, cea care a câștigat procedura de atribuire, nu a început lucrările așa cum se angajase prin contract. În consecință, ALPAB a prelungit contractul până la 30 aprilie 2016. Suntem la mijlocul lunii martie și lucrările nu au evoluat prea mult. Deocamdată doar una dintre fântâni a fost înconjurată cu o plasă verde pentru delimitarea șantierului.