Fântânile arteziene din parcul Mara, transformate în piscine de ocazie VIDEO

Fântânile arteziene din parcul Mara din Baia Mare, recent renovate și modernizate și aduse la standarde occidentale în materie de frumusețe, sunt o atracție și pentru unii dintre cetățeni care, fără nici o jenă și sub privirile a zeci de oameni care traversează zilnic zona, decid că sunt numai bune pentru o baie.

13 sept. 2018, 12:22

Practica persistă de foarte mulți ani. Problema principală este că, în ultima vreme, fenomenul ia amploare. Din ce în ce mai mulți băimăreni au surprins astfel de momente cu oameni care se îmbăiază în fântâni în fotografii sau imagini video pe care, ulteriori, le-au publicat pe Facebook.

Unii dintre internauții care au văzut imaginile au încercat să le găsească scuze celor care folosesc fântânile arteziene pe post de bazine de înot. Motivul, spun ei, ar fi că aceștia doreau să se răcorească.

În oraș au fost amplasate, încă de anii trecuți, mai multe cișmele gândite astfel încât să aibă două funcții꞉ una pentru băimărenii care doresc să beneficieze de apă potabilă pentru  băut și cea de-a doua, de răcorire în zilele cu temperaturi ridicate.


loading...