FANTASMAGORICUL motiv pentru care un bărbat şi-a aruncat CÂINELE în AER cu o BOMBĂ artizanală

Un bărbat din America a recurs la un gest extrem pentru a scăpa de animalul său de companie. Astfel, după ce a ajuns la concluzia că iubita lui a făcut vrăji şi în urma cărora câinele a ajuns să fie posedat, el l-a omorât aruncându-l în aer cu o bombă artizanală.

08 aug. 2013, 11:22

Christopher Dillingham, un bărbat de 45 de ani din Washington, a fost arestat în urma incidentului, fiind obligat să plătească o cauţiune de 500.000 de dolari. Potrivit NY Daily News, el şi-a omorât labradorul pe nume Cabala cu ajutorul unei bombe construite de el, pe care ulterior a legat-o de spatele animalului.

Citeşte şi De neimaginat: Un rus beat îşi spânzură câinele cu liftul VIDEO

Potrivit declaraţiilor sale, infractorul era ferm convins cu iubita lui a reuşit să îi facă vrăji câinelui, care a ajuns să fie posedat. În prezent, bărbatul îşi aşteaptă pedeapsa, după ce a fost acuzat de cruzime împotriva animalelor şi de posesie de material explozibil.

Citeşte şi Colindul groazei. Au mers la urat cu un câine mort VIDEO

Şocant este faptul că Dillingham a folosit conţinutul mai multor cutii de artificii, având propriul său magazin de astfel de produse. Bomba a fost apoi legată de spatele labradorului şi detonată. Când au ajuns la faţa locului, autorităţile au mai găsit doar câteva rămăşiţe, animalul find spulberat în câteva secunde.