Surpriza de proporții pe care Nicușor Dan a pregătit-o de Moș Nicolae! Zeci de mii de bucureșteni au rămas fără apă caldă și căldură în prag de sărbători 

Mai multe zone din sectoarele 2 și 3 ale Capitalei, în care locuiesc zeci de mii de oameni, au rămas, marți seara, fără apă caldă și căldură, din cauza unei avarii.

05 dec. 2023, 22:39
Surpriza de proporții pe care Nicușor Dan a pregătit-o de Moș Nicolae! Zeci de mii de bucureșteni au rămas fără apă caldă și căldură în prag de sărbători 
Fără apă caldă și căldură pentru zeci de mii de bucureșteni! În ce zone sunt iar avarii majore

Surpriza de proporții pe care Nicușor Dan a pregătit-o de Moș Nicolae!

Termoenergetica a transmis că avaria la instalația de apă caldă și căldură nu se va remedia mai devreme de noaptea de joi spre vineri. Potrivit prognozelor meteo, termometrele nu vor arăta mai mult de 6 grade Celsius în cursul zilei de miercuri, iar temperaturile de noaptea vor fi sub 0 grade.

Citește și: Pe ce dată exactă vin ninsorile ADEVĂRATE în București. Prognoza Accuweather s-a schimbat

Avarie gravă în București: fără apă caldă și căldură pentru zeci de mii de locuitori

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) SA anunţă, marți, că din cauza unei avarii produse în cursul acestei după-amiezi pe Magistrala III Sud, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire va fi sistată în zonele: Mihai Bravu, Mașina de Pâine, Doamna Ghica, Șoseaua Fundeni și Petricani, din Sectorul 2 al Capitalei.

De asemenea, avaria afectează și vor funcționa sub parametrii normali zone din Sectorul 3, respectiv Vitan, 1 Decembrie, Nicolae Grigorescu, Camil Ressu, Rebreanu și Lucrețiu Pătrășcanu.

„Se vor efectua manevrele de trecere a alimentării punctelor termice din Șoseaua Ștefan Cel Mare, între Calea Floreasca și Piața Obor, pe CTE Grozăvești. Avaria s-a produs pe conducta Magistralei III Sud, la intersecția străzii Drumețului cu Calea Vitan. Au fost începute în regim de urgență lucrările de golire a conductei, de aerisire și ulterior vor fi realizate sudurile pentru reparația avariei”, informează Termoenergetica.

Termenul estimat pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării agentului termic este joi, ora 23:30. Marți după-amiază au fost terminate lucrările de reparații pe Magistrala 1 Sud și a început încărcarea conductelor cu apă, urmând ca funcționarea pentru zonele afectate să fie reluată miercuri dimineață.

Citește și: EXCLUSIV | Victor Ponta desființează mandatul lui Nicușor Dan: „ E semn de prostie pură! Nu am văzut nimic schimbat în bine în București”