Farsa pe care Daniel Buzdugan i-a făcut-o Innei s-a întors împotriva sa. Vezi ce a păţit acesta

După ce în urmă cu câteva zile a pus la cale o farsă de zile mari şi împreună cu colegul său, Mihai Morar, i-a furat maşina Innei, Daniel Buzdugan şi-a găsit propria maşină cu cauciucurile tăiate, potrivit cancan.ro.

15 sept. 2013, 17:21
Farsa pe care Daniel Buzdugan i-a făcut-o Innei s-a întors împotriva sa. Vezi ce a păţit acesta

În urmă cu câteva zile, Inna şi-a surprins fanii cu un anunţ. „Mi-a dispărut maşina, nu îmi vine să cred. Este maşina de care mă leagă cele mai multe amintiri”, a scris artista, pe Facebook. Era însă o farsă pusă la cale de Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, în complicitate cu echipa Innei.

La aflarea veştii, artista a răbufnit. „Vreau să ştiu dacă Luci (n.r. – managerul şi fostul ei iubit) ştia. Nu îmi vine să cred. Deci toată lumea ştia. Dar ce sunt eu, proasta satului sau cum? Deci Luci ştia şi a fost de acord„, a răspuns Inna, potrivit click.ro.

Citeşte şi Inna, în stare de şoc: Maşina mea a dispărut. Nu-mi vine să cred

Buzdugan şi Morar ar fi vrut să dea maşina Innei drept premiu la un concurs. Chiar i-au propus asta artistei, dar a fost atât de nervoasă, încât nici nu a vrut să audă.

După toate acestea, Daniel Buzdzgan s-a trezit acum cu cauciucurile maşinii tăiate. „Ne-a blestemat Porche-ul Innei că l-am furat. Acum nu mai avem maşină şi trebuie să mergem cu alta„, a scris Buzdugan pe Facebook.