FARSA ZILEI: Sute de mii de oameni s-au uitat la acest videoclip

O farsa realizata de jurnalistii de la Break.com a avut mare succes pe internet. Peste 500 de mii de oameni au urmarit, clipul video lansat cu ocazia Zilei Pacalelilor pe Youtube.

01 apr. 2014, 20:33
FARSA ZILEI: Sute de mii de oameni s-au uitat la acest videoclip

O chelneriţă a primit un bacsis de 1000 de dolari, apoi doua bilete pentru o vacanta in Hawaii. Totul a fost filmat cu camera ascunsă.

 

 

Şi Google s-a ţinut de păcăleli. Aplicaţia Google map îi transportă pe utilizatori începând de marţi dimineaţă pe o hartă plină cu Pokomoni. În total, 150 specimene apar pe această hartă concepută special pentru 1 aprilie.

Chupa Chups a ascuns pietre preţioase în acadelele sale – În urmă cu câteva zile, un argentinian în vârstă de 16 ani a avut surpriza de a descoperi un diamant în locul acadelei pe care o cumpărase. După ce obiectul a fost analizat de un bijutier, nestemata a fost evaluată între 1 milion şi 2 milioane de dolari. În urma acestui eveniment, Chupa Chups a dorit să profite de rumoarea creată şi a anunţat pe 1 aprilie că a ascuns cinci pietre preţioase în acadelele sale.

Tabloidul The Sun a publicat sub titlul „Frackingham Palace” un articol în care afirmă că regina Elizabeth a II-a şi-a dat acordul pentru exploatarea gazelor de şist în grădinile Palatului Buckingham, citând o militantă ecologistă care îşi spune „Avril Fuel”.