Bucureşti: ţuică fiartă şi fasole cu costiţă de la primării de 1 Decembrie

Zeci de mii de porţii de fasole cu costiţă şi ţuică fiartă vor fi distribuite românilor cu ocazia zilei de 1 Decembrie, în sectoarele 2 şi 6 ale Capitalei.

30 nov. 2011, 14:20
Bucureşti: ţuică fiartă şi fasole cu costiţă de la primării de 1 Decembrie

Chiar dacă este criză, primarii de sector 2 şi 6, respectiv Neculai Onţanu şi Cristian Poteraş, organizează şi în acest an, cu ocazia Zilei Naţionale a României, adevărate festinuri pentru alegătorii lor.

Suntem preocupaţi de organizarea sărbătorii naţionale de 1 Decembrie, când vom sărbători ca în fiecare an cu celebra fasole cu costiţă şi ţuică fiartă„, a declarat pentru RTV.net Cristina Dancea reprezentant al Primăriei sectorului 2.

Mai exact, primăria pregăteşte în jur de 16.000 de porţii de fasole care vor fi distribuite în mai multe zone din sector, precum în parcul Circului, Parcul Floreasca, Gara Obor Est, în parcul Plumbuita, parcul Lunca Florilor, parcul Motodrom, precum şi complexul Miramar.

Şi locuitorii sectorului 6 vor sărbători de 1 Decembrie cu fasole cu costiţă gratis, primarul Cristian Poteraş pregătind pentru aceştia nu mai puţin de 4.800 de porţii. Astfel, cei interesaţi sunt aşteptaţi la săbătoare în Parcurile Drumul Taberei și Crângaşi şi în Piața Chilia Veche, începând cu orele 12.30.