„Fast & Furious 7”, pentru al patrulea weekend la rând, în fruntea încasărilor în America de Nord

"Fast & Furious 7" continuă să domine cinematografele nord-americane, în weekend-ul recent încheiat strângând din încasări 18,2 milioane de dolari și per total în cinematografele din America de Nord depășind 320 de milioane de dolari de la data lansării, potrivit datelor furnizate de societatea Exhibitor, scriu AFP și portalul boxofficemojo.com.

27 apr. 2015, 08:45
„Fast & Furious 7”, pentru al patrulea weekend la rând, în fruntea încasărilor în America de Nord

Proiectat în acest weekend în 3.808 săli de cinema, Furious 7” este pentru moment filmul cu cele mai multe încasări dintre cele lansate de la începutul acestui an.

Fast & Furious 7 este ultimul film în care apare regretatul actor Paul Walker, care a murit într-un accident de mașină la 30 noiembrie 2013, în Los Angeles.

Comedia „Paul Blart: Mall Cop 2”, în regia lui Andy Fickman, despre isprăvile unui agent de securitate într-un centru comercial, avându-l în rolul principal pe cunoscutul actor de comedie Kevin James, își consolidează locul doi în topul încasărilor cu 15,5 de milioane de dolari, ajungând per total de la lansare la 43,9 milioane de dolari.

Pe locul trei se află, la debut, filmul SF „The Age of Adaline”, în regia lui Lee Toland Krieger, cu Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, cu încasări de 13,37 milioane de dolari.

Filmul de animație „Home” își consolidează locul patru de săptămâna trecută, cu încasări de 8,3 milioane de dolari, acumulând în total de la lansare 153,78 milioane de dolari.

„Unfriended”, un film horror care exploatează toate posibilitățile rețelelor de socializare și a cărui acțiune se desfășoară pe o fereastră de comunicare în rețeaua Skype, în regia georgianului Levan Gabriadze, este pe locul cinci, față de locul trei deținut săptămâna trecută, cu încasări de 6,24 milioane de dolari.

VEZI şi VIDEOCLIP emoţionant în memoria actorului Paul Walker VIDEO

Filmul SF „Ex Machina”, în regia lui Alex Garland, ocupă locul șase cu 5,44 milioane de dolari încasări, înregistrând cea mai spectaculoasă urcare în clasament față de locul 15 deținut săptămâna trecută.

„The Longest Ride”, o poveste de dragoste între un campion de rodeo și o studentă în viziunea regizorului George Tillman Jr. după un roman al celebrului autor Nicholas Sparks, ocupă locul șapte cu 4,36 milioane de dolari, ajungând la 30,39 milioane de dolari în cele trei săptămâni de la lansare.

Comedia „Get Hard”, cu Will Ferrell și Kevin Hart, producție a studiourilor Warner Bros. ocupă locul opt cu 3,9 milioane de dolari.

Pe locul nouă se află „The Monkey Kingdom”, un documentar Disney despre viața unei femele macac și nou născutului său în Sri Lanka, care a strâns 3,55 milioane de dolari, per total ajungând la 10,2 milioane de dolari.

„Woman in Gold”, cel mai recent film al actriței britanice Helen Mirren, laureată cu Oscar, bazat pe o poveste adevărată, ocupă locul zece cu 3,5 milioane de dolari, pierzând trei locuri față de săptămâna trecută. În cele patru săptămâni de la lansare a strâns 21,6 milioane de dolari.

Citeşte şi „Fast and Furious 8”, primul episod în care nu apare Paul Walker, va fi lansat în 2017