Fată de 16 ani, bântuită de o vecină. Mărturii halucinante: Am fost într-o seară la ei, s-a ridicat pe marginea patului şi a vorbit

Scandal uluitor într-o localitate din Gorj! Familia unei femei moarte cere Parchetului deshumarea cadavrului după ce, spun oamenii, aceasta ar bîntui o fată de 16 ani, care îi este şi rudă. Cel mai probabil, rudele intenţionează să supună trupul moartei la un ritual specific în cazurile de bântuire.

09 sept. 2016, 15:03
Fată de 16 ani, bântuită de o vecină. Mărturii halucinante: Am fost într-o seară la ei, s-a ridicat pe marginea patului şi a vorbit

O elevă de 16 ani dintr-un sat din Gorj ar fi posedată de demoni, cred oamenii. Totul, după ce o vecină a murit în urmă cu câteva luni şi de atunci fata se transformă, povesteşte familia, noapte de noapte, şi vorbeşte cu vocea vecinei. Oamenii din sat spun că fata se linişteşte doar când preoţii îi fac slujbe speciale.

„Eu am fost într-o seară acolo la ei, la ora 12, a fost şi un preot, i-a citit acolo, i-a citit vreo oră, s-a liniştit, a dormit, a încercat să vorbească cu ea, dar nu s-a putut dialoga cu ea, apoi s-a liniştit, s-a ridicat pe marginea patului şi a vorbit”, povesteşte o rudă.

Potrivit tvsud.ro, cazul este cu atât mai spectaculos cu cât familia a cerut procurorilor din Târgu Jiu să deshumeze cadavrul bătrânei. Între timp, familea a dus-o pe elevă la o mănăstire de zonă. Rudele speră că astfel copila se va linişti şi va scăpa de chinul prin care trece.

Citeşte şi: O pensiune din Sibiu, bântuită de fantoma fiicei foştilor proprietari. Turiştii sunt terorizaţi VIDEO