Elevă de 17 ani, dată dispărută după ce nu s-a mai întors de la şcoală. UPDATE: Fata a fost găsită a doua zi

O fată de 17 ani, din comuna prahoveană Gherghița, a fost căutată de Poliţie după ce părinţii acesteia au anunţat că nu s-a mai întors acasă de la şcoală. Părinţii le-au declarat oamenilor legii că ultima dată când au vorbit cu adolescenta aceasta le-a spus că se află în stația de microbuze din zona Barierei Bucov, din Ploiești, și că aştepta microbuzul care să o aducă acasă. Minora a fost găsită a doua zi, în Ploiești, şi potrivit poliţiştilor nu a fost victima vreunei infracțiuni.

23 oct. 2019, 07:31
Elevă de 17 ani, dată dispărută după ce nu s-a mai întors de la şcoală. UPDATE: Fata a fost găsită a doua zi

Ioana Gabriela Chirilă, în vârstă de 17 ani din comuna Gherghița, județul Parhova, elevă a Liceului Ucecom-Spiru Haret din Ploiești, a fost dată dispărută de familie marţi seara. 

„Marti, 22 octombrie a.c., in jurul orelor 22:30, politistii din cadrul Secției de Politie Rurala Pucheni au fost sesizati despre faptul că numita CHIRILĂ IOANA GABRIELA, în vârstă de 17 ani, din comuna Gherghița, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Se pare că aceasta ar fi plecat în aceeasi zi, în jurul orelor 10:30, către liceul din municipiul Ploiești, unde este elevă.

Ultima conversație purtată cu familia ar fi fost în jurul orelor 17:30, când minora a afirmat că se afla în stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casă.

La momentul dispariției, purta o geacă de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă si adidași negri.

Semnalmente: 1,70 metri inaltime, greutate cca 55 kg, constituție atletică, păr șaten, lung, drept, ochi caprui”, se arată într-un comunicat la Poliţiei din Prahova.

Persoanele care pot da detalii despre fata dată dispărută pot apela numarul unic de urgenta 112 sau se pot adresa celei mai apropiate secţii de poliţie.