Fată de politician, în comă după un accident pe o trecere de pietoni, în Constanţa

Una dintre victimele tragediei din Constanța unde un grup de prieteni a fost lovit pe trecerea de pietoni de un șofer fara experienţă este fiica unui consilier local dintr-o localitate din judeţ. Fata este în comă iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

13 nov. 2018, 07:27
Fată de politician, în comă după un accident pe o trecere de pietoni, în Constanţa

Fata are 33 de ani şi a fost lovită pe trecere în zona Hotelului Zodiac, din Constanţa. Ea se numeşte Ana Maria Luca şi este fiica lui Gheorghe Luca, consilier local în comuna Cogealac. Tânăra se află internată în stare critică la Secţia de Terapie Intensivă, intubată, ventilată mecanic şi are multiple fracturi, traumatisme craniene şi pulmonare.

Duminică seara, un tânăr de 20 de ani a condus autoturismul pe banda a treia a Bulevardului Alexandru Lăpușneanu, dinspre Soveja spre stațiunea Mamaia, iar la marcajul pietonal din apropierea intersecției cu strada Dispensarului, a surprins și accidentat un grup de patru persoane.

În urma accidentului, una dintre victime, Alexandru Sava, un bărbat de 28 de ani, a intrat în stop cardiorespirator și a murit la spital.