Fată dispărută de la un centru din Caracal, găsită după ce a dat un SMS că a fost răpită

O fată de 17 ani din Caracal a fost dată dispărută după ce a plecat de la CSRC Sf. Nicolae din județul Olt.

06 apr. 2024, 13:20
Fată dispărută de la un centru din Caracal, găsită după ce a dat un SMS că a fost răpită
Minoră răpită din Caracal, găsită după ce a dat un SMS

Fată de 17 ani, dată dispărută după ce a plecat de la CSRC Sf. Nicolae din Caracal. Minora a fost găsită în cele din urmă, după ce reprezentanți Centrului au spus că adolescenta a trimis un SMS prin care susținea că e răpită.

Citește și: Explozie urmată de incendiu la un apartament dintr-un bloc din municipiul Curtea de Argeș. O persoană a murit

Tânăra le-a spus polițiștilor că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Ana Maria Dumitrache a fost dată dispărută de reprezentanții Centrului, care au spus că a plecat din data de 3 aprilie. Ulterior, vineri, 5 aprilie, Poliția Caracal a fost sesizată de către un reprezentant al CSRC Sf. Nicolae cu privire la faptul că fata a trimis un mesaj prin care atenționa că e ținută împotriva voinței sale într-un imobil dun municipiul Caracal.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate pentru depistarea minorei. În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Olt, în cursul aceleiași zile, a fost localizat terminalul de pe care a fost transmis sms-ul.

Minora a fost depistată împreună cu un tânăr de 18 ani, într-un imobil nelocuit din orașul Corabia”, transmite, sâmbătă, Poliția Olt.

Citește și: Adolescentă de 15 ani, dispărută în Brăila! Casimatu Andreea a plecat de la școală și nu s-a mai întors

Tânăra a declarat faptul că, pe perioada cât a lipsit, nu a fost victima vreunei infracțiuni. Ea a fost încredințată personalului din cadrul CSRC Sf. Nicolae.