Fata găsită moartă în pădure a fost violată şi omorâtă de vărul ei VIDEO

Fata descoperită joi moartă în pădure a fost ucisă chiar de vărul ei. Adolescenta de 14 ani a fost batjocorită de propriul văr, apoi a fost omorâtă cu sânge rece şi ascunsă în pădure. Aproape două săptămâni a fost căutată şi în cele din urmă a fost găsită, fără suflare, complet dezbrăcată şi acoperită cu frunze.

31 mai 2013, 05:58
Fata găsită moartă în pădure a fost violată şi omorâtă de vărul ei VIDEO

Trupul neînsufleţit al fetei a fost descoperit într-o pădure de la marginea satului Arbore, din Suceava, potrivit România TV. Dezbrăcată, copila era acoperită cu crengi şi frunze. Se pare că a avut un sfârşit extrem de violent. Călăul fetei a fost vărul ei, un tânăr de 19 ani sub ochii căreia a crescut de mică.

„Nu i-am greşit cu nimic, nu i-am făcut nimic”, a spus mama fetei. Rudele cred că a fost violată înainte să fie ucisă. „A spus că a violat-o şi l-a ameninţat că spune la poliţie şi i-a tăiat gâtul. A ascuns-o şi gata, a plecat”, a spus unchiul fetei. Copila dispăruse de aproape două săptămâni de acasă.

„Tot timpul am căutat-o, s-o găsim. Ea a venit de la şcoală, aici pe uliţă, i-a dat geanta fetei mai mici. El zice ca ea vorbea la telefon şi că a lăsat-o vorbind la telefon şi că el a plecat în sat”, a mai spus mama fetei.

La numai câteva zile după dispariţie, vărul său a plecat în străinătate şi s-a întors abia acum.

„Cadavrul prezenta urme vizibile de violenţă. Suspectul a fost audiat, ocazie cu care a recunoscut fapta, precizând că a exercitat acte de violenţă asupra victimei,” a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Adolescenta era elevă în clasa a VIII-a şi se pregătea de liceu. Era un model pentu colegii de clasă. „Era o fată exemplu în clasă. Premiantă în clasele I–VII, premii an de an”, a spus tatăl copilei.

În timp ce cadavrul elevei este examinat de legişti, tânărul de 19 ani a fost reţinut. Dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei de închisoare.