Fata împuşcată în ochi a ajuns din nou pe mâna medicilor. Vezi ce se întâmplă cu Daniela, după un an

Daniela Borz, tânăra mutilată anul trecut de pistolarul din Militari e tot mai aproape de o viaţă aproape normală. Astăzi, medicii au operat-o la pleoape, acesta fiind ultimul pas înainte de a-i fi implantată o proteză ce va ţine loc ochiului drept. Dacă totul merge conform planului, până de Crăciun, Daniela ar putea să aibă o proteză oculară provizorie.

23 oct. 2014, 19:47
Fata împuşcată în ochi a ajuns din nou pe mâna medicilor. Vezi ce se întâmplă cu Daniela, după un an

Părinţii Danielei sunt optimişti. Au primit asigurări din partea doctorilor că până la Crăciun coşmarul fetei se va încheia. „Este optimistă. Din punctul asta de vedere ne-a depasit pe noi si pe mine si pe sotie. îşi ridica singura moralul si ni-l ridica si noua”, a spus tatăl fetei.

„A fost o interventie simpla, i-am separat lambourile pe care i le-am pus data trecuta pentru constructia pleoapei inferioare. A fost o interventie de 10 minute in care i-am refacut cele doua pleoape. Acum sper ca intr-o luna sa poarte o proteza”, a declarat dr. Dan Georgescu.

Intervenţiile chirurgicale nu sunt singurul chin prin care trebuie să treacă tânăra. Mama sa a suferit un atac cerebral, iar atacatorul face presiuni ca fata să-şi retragă plângerea.

Tânăra de 24 de ani a fost împuşcată anul trecut, în noiembrie, în faţa unui supermarket din Capitală, în urma unui conflict între două familii.