Fata împuşcată în ochi, în scandalul din Militari, la a doua intervenţie chirurgicală UPDATE

Emoţii mari pentru fata împuşcată în ochi în cartierul Militari din Capitală, după un conflict la supermarket. Daniela a trecut vineri printr-o nouă operaţie, care la început părea imposibilă. Medicii vor face mai multe intervenţii pentru a reface ochiul distrus în urma incidentului din 2013. Dacă totul merge conform planului, până de Crăciun, Daniela ar putea să aibă o proteză oculară provizorie.

22 aug. 2014, 07:09
Fata împuşcată în ochi, în scandalul din Militari, la a doua intervenţie chirurgicală UPDATE

Daniela a fost extrem de optimistă atunci când a venit la clinică. „Am venit zâmbind la clinică. Nu cred că ar trebui să fiu tristă sau cu emoţii. Nu am emoţii, sunt pe mâini bune, am o echipă în spate de medici foarte buni„, a declarat Daniela.

Citeşte şi TUPEU maxim pentru pistolarul din Militari. Bărbatul a încercat să îşi CUMPERE libertatea

Medicul care o operează pe fată i-a readus zâmbetul pe buze. S-a încumetat la o intervenţie extrem de dificilă. Trei ore a durat operaţia, dar a fost una reuşită. Părinţii Danielei au stat cu sufletul la gură, dar, au răsuflat uşuraţi când au aflat că până de sărbători, fata lor va avea o proteză oculară.

Ochiul o să rămână închis, o să aibă un aspect de ochi închis. Conformatorul dinăuntru nu se vede şi o să deschid pleoapele cam în două luni şi o să punem o proteză şi o să aibă un ochi relativ, cel puţin din punct de vedere estetic, normal„, a precizat medicul Dan Georgescu.

Intervenţiile cirurgicale nu sunt singurul chin al Danielei. De curând, în cadrul procesului, ea s-a întâlnit faţă în faţă cu cel care a mutilat-o. „M-a afectat, în sensul în care a trebuit să îmi aduc aminte. Şi da, este destul de dureros să îţi aminteşti nişte lucruri pe care tu tot încerci să le îngropi„, a mai spus Daniela.

Citeşte şi Mărturiile CUTREMURĂTOARE ale fetei împuşcate în ochi, în cartierul Militari din Capitală VIDEO