Fata lui Adrian Enache cântă despre cum era să fie violată

Diana Enache zâmbeşte din nou. Tânăra este fericită că bărbatul care a agresat-o a fost pedepsit de instanţă, iar acum ea îşi poate vedea mai departe de viaţă. Fiica lui Adrian Enache va reveni pe scenă cu o piesă inspirată din propria poveste.

11 nov. 2015, 08:55
Fata lui Adrian Enache cântă despre cum era să fie violată

Diana Enache (19 ani) şi-a revenit uimitor după incidentul din 5 iulie 2014, când portarul blocului în care locuieşte tatăl ei, Adrian Enache, a înjunghiat-o şi i-a lăsat răni la mâini şi la sâni, scrie click.ro. Ca întotdeauna, solistul îşi ajută şi acum fiica să-şi construiască propria carieră, aşa că a luat-o de mânuţă şi a dus-o în studioul de înregistrări a lui Andrei Ropcea, alias Randi, fostul partener al lui Marius Moga în trupa Morandi.

Citeşte şi Agresorul fiicei lui Adrian Enache, 5 ani de închisoare cu executare. Sentinţa e definitivă

„Am fost la Randi la studio. A fost uimit de cât de repede şi-a revenit Diana după acel incident nefericit şi că, la un an de când a fost atacată, a avut numai reuşite. Acum Diana cântă, şi-a reluat activitatea, pentru ea a revenit totul la normal. Este puternică. Trebuie să-i mulţumesc lui Nadir (n.r. solistul cu care Randi a lansat celebra piesă „Prietena ta”) că a vorbit frumos despre ea, dar şi colegelor de la «Te cunosc de undeva!» care, ştiindu-i cazul, au susţinut-o foarte mult. Diana s-a simţit de parcă se cunoştea cu toţi de o sută de ani. I-au spus că vor să o audă la radio”, a declarat Adrian Enache. 

Mai mult, din studioul lui Randi se va naşte şi o piesă nouă pentru Diana, inspirată chiar din povestea trăită de ea, anul trecut, când libanezul Ali Kanaan a mutilat-o la sâni şi la mâini, tânăra având şi acum cicatrici. „Povestea trăită de ea ar putea fi şi inspiraţia unei piese. Pentru că în România, până acum, nu s-a vorbit deloc în muzică despre femeia violată, bătută, iar Randi s-a gândit să-i creioneze o melodie după întâmplarea din iulie, de anul trecut. Astfel ca ea să creadă, să trăiască ceea ce cântă. Va fi o piesă despre propria ei poveste. Este o abordare interesantă”, ne-a mai spus artistul.

În privinţa celor 50.000 de euro, sumă pe care fata o va primi de la agresor, drept daune morale, interpretul spune că Diana nu a primit încă banii. „Încă nu i-a luat. Nu ştiu ce va face cu ei. O las pe Diana şi pe avocata ei să îi gestioneze. Ele ştiu cel mai bine. Vedem cum evoluează lucrurile. Diana îi seamănă foarte mult Katiei (avocata Katia Cicală – n.r.) ca forţă şi ca atitudine. Nimic nu-i întâmplător. Uite cum Dumnezeu apropie oamenii”, completează Enache.

Citeşte şi Diana Enache, clipe de COŞMAR în procesul cu libanezul care a agresat-o. Uite prin ce trebuie să treacă

Adrian Enache nu mai vrea pe scenă cu fiica lui

De acum înainte, Adrian Enache vrea ca Diana să-și facă propriul drum în muzică. El nu va mai cânta cu ea o perioadă, tocmai ca fiica lui să încerce şi alt gen de piese. „Trebuie să aibă propria ei carieră, să se ducă pe drumul ei și să cânte piesele generației ei. De aceea, ar fi bine să nu mai cânt cu ea o perioadă”, spune Enache. Cei doi, tată și fiică, și-au făcut apariția la „Te cunosc de undeva!” (Antena 1) weekend-ul trecut, cu un duet inedit. Aceasta a fost și prima apariție pe scenă a Dianei după o pauză de peste un an. Tânăra s-a lansat în muzică la brațul tatălui ei, în urmă cu doi ani, la Revelionul Antenei 1.