Fata lui Adrian Enache trece prin CLIPE DE GROAZĂ: „Din punct de vedere medical, nu am voie să…”

La nici patru luni de la atacul libanezului care a înjunghiat-o, fata lui Adrian Enache nu a scăpat de sechele. Merge în continuare la psiholog, iar semnele de pe corp îi amintesc în fiecare zi de coşmarul prin care a trecut. Deşi a vrut să şteargă urmele apelând la o procedură cu laser, adolescenta s-a lovit de refuzul medicilor.

20 nov. 2014, 15:57
Fata lui Adrian Enache trece prin CLIPE DE GROAZĂ: „Din punct de vedere medical, nu am voie să…”

Diana Enache nu va uita prea uşor incidentul a cărui victimă a picat astă vară, când paznicul blocului unde locuieşte tatăl ei, a atacat-o cu un cuţit. Deşi psihologul a ajutat-o să depăşească momentul, adolescenta este nevoită să vadă zi de zi cicatricele de pe trupul ei, la nivelul mâinilor, gâtului şi sânilor.

În plus, fata lui Adrian Enache nu îşi poate folosi în totatitate două degete.

Citeşte şi Diana Enache, decizie RADICALĂ după tentativa de viol

Mă aşteptam ca vindecarea să fie mai rapidă. Din punct de vedere medical, nu am voie să scot cicatricele cu laser. Trebuie să mai aştept un an. Cicatricea de pe sân s-a mai retras, pentru că iniţial era de vreo 7 cm. Acum măsoară vreo 4-5 cm. Paznicul a băgat cuţitul ca într-un porc, nu a fost din greşeală. Acum merg la psiholog o dată pe lună„, a declarat, pentru spynews.ro, Diana Enache.

După o luptă corp la corp cu libanezul care a atacat-o, Diana Enache a reuşit să se salveze. După mai multe zile petrecute în spitalul Floreasca, tânăra a fost externată, însă a trebuit să meargă frecvent la controole medicale.

Citeşte şi Fiica lui Adrian Enache, ameninţată cu moartea de o tânără cu tulburări de comportament