Fata lui Sile Cămătaru, Rebecca, s-a logodit. Când face nuntă FOTO

Sărbătoare în lumea mondenă a Capitalei! Una dintre fiicele lui Sile Cămătaru s-a logodit, iar viitorul socru mic a dat petrecere mare.

24 sept. 2017, 07:50

Sile Cămătaru este în al nouălea cer! Fiica s-a Rebecca a fost cerută în căsătorie, iar momentul a fost sărbătorit la un restaurant de fiţe din Bucureşti, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Locotenentul Cămătarilor a murit fulgerător! Soţia i-a lăsat un mesaj cutremurător: „Uriaşul meu s-a dus…”

„Sunt ca o prinţesă. Nunta va urma peste câţiva ani.Vreau să fiu pregătită să port rochia de mireasă. Încă nu sunt. Vreau să fiu prinţesă în adevăratul sens al cuvântului”, a mărturisit fata omului de afaceri.

Citeşte şi Imagini incredibile de pe domeniul lui Nuţu Cămătaru. Cum arată palatul „împăratului” lumii interlope GALERIE FOTO

Tânăra a marcat momentul aşa cum se cuvine! Rebecca a purtat o rochie uimitoare, cumpărată de la una dintre cele mai mari case de modă, încrustată cu sute de cristale şi care a valorat o avere. Pe cap, fiica lui Sile a purtat o coroană strălucitoare, demnă de o prinţesă. La gât, tânăra a ales un colier care îţi fura privirile cu strălucirea sa, iar o pereche de cercei lungi, cu diamante, i-au pus în evidenţă cele mai frumoase trăsături ale feţei. Ba mai mult, viitoarea mireasă a apelat la serviciile unei echipe de stilişti de renume. Fata lui Sile Cămătaru a fost numai zâmbete şi a atras privirile invitaţiilor de seamă, printre care şi Codin Maticiuc.