Fata „de la pagina 5” a unui primar din Timiş, care a provocat un accident rutier, atacă dur ziariştii

Adriana Lihoni, fata primarului PSD din Bethausen, Timiş, care a condus sub influenţa alcoolului şi a distrus maşina primăriei, atacă jurnaliştii care au "îndrăznit" să scrie despre accident.

06 aug. 2015, 14:05
Fata „de la pagina 5” a unui primar din Timiş, care a provocat un accident rutier, atacă dur ziariştii

Presa a scris despre accidentul de săptămâna trecută, în care a fost implicată fata primarului din Bethausen, Ioan Lihoni. Adriana, care se afla la volanul maşinii primăriei, s-a izbit de sensul giratoriu. Maşina a mai rulat peste 10 metri şi s-a oprit într-o scară de bloc, potrivit ziuadevest.ro.

Poliţiştii au testat şoferiţa cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,76 g/l alcool pur în aerul respirat. Tânăra a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Adriana Lihoni s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi pentru distrugere.

Fără remuşcări, fata primarului din Bethausen, transmite jurnaliştilor, care au „îndrăznit” să scrie despre accident, un mesaj pe reţeaua de socializare Facebook: „Să vă fie ruşine!”.

Adriana Lihoni (25 de ani) a apărut şi în ziarul Libertatea, la rubrica „Fata de la pagina 5”, cu nişte fotografii foarte îndrăzneţe, bune pentru revistele pentru adulţi.

CITEŞTE ŞI: Accident grav pe centura Lugojului. O maşină a zburat 30 de metri prin aer FOTO