FC BOTOSANI – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE 2016

FC BOTOSANI - ASTRA LIVE VIDEO ONLINE 2016. Liderul campionatului, Astra Giurgiu, se deplasează pentru etapa cu numărul 25 la Botoșani. Meciul, cu începere de la ora 20.30, va fi live score pe RomaniaTV.net.

19 feb. 2016, 17:32
FC BOTOSANI – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE 2016

FC BOTOSANI – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE 2016

Runda cu numărul 25 din Liga 1 începe în această seară, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la DOLCE SPORT, Digi Sport 1 şi LOOK TV cu disputa dintre FC Botoșani și Astra.

Ambele formații au început cu stângul sezonul de primăvară din România. Gazdele de azi au pierdut la limită, 0-1 pe terenul lui Dinamo în timp ce liderul la zi al campionatului a obținut doar o remiză, 2-2 pe propriul teren cu ardelenii de la CFR Cluj.

Formația giurgiuveană tocmai a renunțat la serviciile lui Gabriel Enache iar antrenorul Marius Șumudică așteaptă verdictul Comisiei de Disciplină după cazul implicării sale în pariuri. 

FC Botoșani va evolua în play-out-ul Ligii I. Gruparea botoșăneană a pierdut deplasarea din etapa precedentă, scor 0-1, pe stadionul celor de la Dinamo. 

Moldovenii nu au mai pierdut acasă din august și au 4 victorii în ultimele 5 etape. Cristi Pustai nu va putea conta în această seară pe Vaşvari și Martinus, ambii suspendați, dar nici pe Dan Roman, accidentat.

Absențe de marcă are și Marius Șumudică, mai ales în compartimentul defensiv. Geraldo Alves, Oros și Junior Morais sunt suspendați în timp ce Gabi Enache este ca și transferat de Steaua. Cu toate astea, antrenorul liderului are de ce să fie optimist. Astra e neînvinsă în ultimele 9 meciuri și are o singură înfrângere în 12 partide jucate pe teren străin.

ECHIPE PROBABILE:

FC Botoșani (4-4-2): Pleşca – Dimitrov, Ngadeu, G. Miron, S. Popovici – Cabrera, Fulop, Carralero, Bordeianu – Hadnagy, Matulevicius
Antrenor: Cristi Pustai

Astra (4-2-3-1): S. Lung jr. – Pedro Queiros, Dandea, Găman, Al. Stan – Lovin, Seto – Boudjemaa, Boldrin, De Amorim – Alibec
Antrenor: Marius Șumudică