FC BOTOSANI – FCSB 0-2 şi echipa lui Vintilă se apropie la un meci de campioana CFR Cluj

FCSB se impune la Botoşani, scor 2-0, şi se apropie la trei puncte de liderul CFR Cluj. Planici a fost eliminat, în minutul 63.

09 nov. 2019, 17:47
FC BOTOSANI – FCSB  0-2 şi echipa lui Vintilă se apropie la un meci de campioana CFR Cluj

FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Botoşani, în etapa a XVI-a a Ligii I. Fundaşul sârb al oaspeţilor, Bogdan Planici, a fost eliminat, în minutul 63. Cu a treia victorie la rând, echipa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă s-a apropiat la trei puncte de liderul CFR Cluj, care va evolua, duminică, la Bucureşti, împotriva formaţiei Dinamo.

Au marcat: Coman ’31, Gnohere ’74

0-1, min. 31: Florinel Coman a marcat dintr-o lovitură liberă, dintr-o poziţie laterală stânga, apropiată de linia de fund a terenului;

0-2, min. 74: Florin Tănase l-a pus cu o pasă foarte bună pe Gnohere singur cu portarul, iar atacantul a marcat după ce l-a driblat pe Pap.

În minutul 63, Planici a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.


FC BOTOSANI – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.  FCSB speră să mențină seria celor opt meciuri fără înfrângere în Liga 1 și să se întoarcă de la Botoșani cu toate cele trei puncte. O victorie în Moldova i-ar apropia pe FCSB din nou la un punct de Astra Giurgiu, echipa de pe locul 3.

De cealaltă parte, FC Botoșani are nevoie de un succes pentru a continua să se lupte în continuare pentru un loc în play-off. Înaintea acestei întâlniri, moldovenii ocupă locul 7, având cu un punct mai puțin față de Gaz Metan Mediaș, ocupanta ultimului loc din play-off.

FC BOTOSANI – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.  

ECHIPELE DE START:

FC BOTOȘANI: Pap – Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu – Papa, Rodriguez – Ashkovski, Ongenda, Keyta – Chalkiadakis
REZERVE: Brînză, Kolesovs, Patache, Cascini, Andronic, Moussa, Ofosu
ABSENȚI: M. Roman I (fără drept de joc) 
ANTRENOR: Marius Croitoru 

ECHIPA DE START FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planic, Cristea, Panţîru – O. Popescu. D. Nedelcu – Man, F. Tănase, F. Coman – Hora 
REZERVE: A. Vlad – Manea, Gnohere, Moruţan, Soiledis, Vînă, Chorbadzhiyski
ABSENȚI: Momcilovici, Cl. Belu, Al. Stan, L. Filip, Pintilii (accidentați), Gikiewicz (fugit) 
ANTRENOR: Bogdan Vintilă 

Stadion: Municipal (Botoșani) 
Arbitru: Iulian Călin (Argeș) // Asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare), George Neacșu (Argeș)

FC BOTOSANI – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.  Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoşani, a declarat, la conferinţa de presă, că îşi doreşte ca echipa sa să facă un meci bun împotriva FCSB-ului. De asemenea, tehnicianul a comentat şi disputa iscată între cele două cluburi cu privire la clauza din contractul de transfer al lui Mihai Roman, potrivit căreia fotbalistul nu poate evolua împotriva roş-albaştrilor: ”Jucăm împotriva celei mai în formă echipe din România. Nu a pierdut de 10 meciuri. Are jucători foarte valoroşi. Ne dorim să facem un joc bun, un spectacol şi cel mai bun să câştige. Cu siguranţă va fi un meci frumos. Te dezechilibrează atunci când un titular să nu fie pe foaia de joc. Sper ca la ora meciului să fac alegerea cea mai bună”.

FC BOTOSANI – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.  Bogdan Argeș Vintilă se teme de acest joc: ”Suntem în faţa unui joc extrem de dificil. Încercăm să aliniem un unsprezece care să pună probleme celor de la FC Botoşani. Ne dorim ca la finalul partidei să reuşim să câştigăm cele trei puncte. Trebuie să fim mai echilibraţi şi să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Nu avem probleme de lot. Pintili a revenit, doar că este un pic în urmă cu pregătirea”, a declarat Bogdan Argeş Vintilă, antrenorul FCSB-ului, la conferinţa de presă.

Craiova, doar remiză cu Chindia Târgovişte

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, în depalsare, la Ploieşti, cu Chindia Târgovişte, în etapa a XVI-a a Ligii I. Oltenii au avut peste o oră de joc superioritate numerică.

Au marcat: Bic ’62 / Cicâldău ’64.

1-0, min. 62: Neciu a pasat dintr-o lovitură liberă lateral dreapta către Bic, care, nemarat în marginea careului, a înscris cu un şut de la 15 metri.

1-1, min. 64: Cicâldău a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, balonul intrând în poartă după ce a fost deviat de un jucător din zid.

Ivancici a fost eliminat în minutul 27, cu roşu direct, pentru că l-a lovit cu cotul în figură pe Bălaşa.

Au evoluat următoarele echipe:

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Neciu (Dumitraşcu ’80) – Neguţ (Novac ’89), Raţă, Bic, Yameogo – Ivancici, Dumiter (Voduţ ’77). Antrenor Viroel Moldovan;

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa (Acka ’63), T. Ferreira, Bancu – Ivanov (A. Ioniţă ’64), Cicâldău, Ciosici – Bărbuţ, A. Ivan, Mihăilă (Zakarici ’68). Antrenor Victor Piţurcă.

Cartonaşe galbene: Yameogo ’74 / Mihăilă ’50, Ivan ’52, Cicâldău ’57, Bancu ’60.

Arbitri: Cătălin Popa – Valentin Avram, Mihai Marius Marica – George Rădulescu;

Observatori: Iosif Olah, Ioan Mironaş.

În urma acestui rezultat, CSU Craiova rămâne pe locul 4, cu 28 de puncte, după CFR Cluj, 30 de puncte, FC Viitorul, 29 de puncte şi Astra, 28 de puncte.

Chindia urcă provizoriu pe locul 10, cu 17 puncte.