FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE

LIVE VIDEO, FC Botoşani - Steaua, etapa a XVI-a (16) a Ligii I, ora 20.30. Formaţia FC Botoşani joacă luni, de la ora 20.30, pe teren propriu, în compania echipei Steaua, în etapa a XVI-a (16) a Ligii I.

01 dec. 2014, 14:11
FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE

FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE Jucătorul FC Botoşani, Cristian Danci a primit în meciul cu Pandurii Târgu-Jiu al 7-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat din nou o etapă. Mijlocaşul a mai fost avertizat în partidele cu Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj, ASA Târgu-Mureş, Ceahlăul Piatra-Neamţ (a stat cu CSMS Iaşi) şi CS Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

FC Botoşani – Steaua LIVE VIDEO, etapa a XVI-a (16) a Ligii I, ora 20.30 AICIAICIAICI şi AICI

FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE Va reveni după o etapă de suspendare fundaşul stânga Florin Acsinte, care nu a jucat la Târgu-Jiu după ce a primit în meciul cu CFR Cluj al 4-lea cartonaş galben din acest sezon.

FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE Dacă vor primi cartonaşe galbene Tincu, Fülöp, Croitoru şi Martinus ar fi suspendaţi pentru ultimul meci din acest an, cu FC Viitorul.

FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE FC Botoșani are 7 victorii după 15 etape disputate.

FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE “Toată lumea cunoaşte Steaua, nu mai au secrete pentru nimeni. Este cea mai titrată echipă din România. Dar, aţi văzut şi în Europa League, au dominat tot meciul şi nu au putut să scoată cel puţin un egal. Fotbalul se joacă pe goluri! Noi ne dorim să facem un joc bun şi un rezultat mare, dar trebuie să putem asta. Ca jucător nu am bătut niciodată Steaua. Ca antrenor, este al doilea joc şi sper să obţin prima victorie. Important este să putem bate Steaua, nu doar să ne dorim!”, a declarat antrenorul Leontin Grozavu.

FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE Steaua Bucureşti a anunţat ca va sosi duminică după amiază la Botoşani. “Roş-albaştrii” au ajuns cu avionul până la Iaşi, de unde s-au deplasat cu autocarul către Botoşani.

FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE Faţă de meciul din sezonul trecut (FC Botoşani – Steaua 1-2) nu se mai află în lotul “roş-albaştrilor” Tătăruşanu, Gardoş, Pintilii, Ad. Cristea, Piovaccari şi Kapetanos. La moldoveni au plecat la alte echipe: C. Dinu, Ursu, Ghinga, Vaşvari, Cârjan şi Tănasă.

FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE Antrenorul Stelei, Constantin Gâlcă nu are probleme de lot, cu excepţia lui Gabriel Iancu şi Raul Rusescu, care vor reveni în retur după accidentări.

FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE Totuşi, oaspeţii au 5 jucători la limita suspendării – Papp, Prepeliţă, Breeveld, Sânmărtean şi Tănase.

FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE Steaua ar putea să se distanţeze la 7p de CFR Cluj, dacă va câştiga la Botoşani.

FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE Echipele probabile:

FC BOTOSANI – STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE FC Botoşani: Curileac – Patache, Tincu, Ngadeu, Acsinte – Vaşvari, Fülöp, Croitoru – Roussel, Batin, Martinus

LIVE VIDEO, FC Botoşani – Steaua, etapa a XVI-a (16) a Ligii I, ora 20.30. LIVE VIDEO, FC Botoşani – Steaua, etapa a XVI-a (16) a Ligii I, ora 20.30: Steaua: Arlauskis – Papp, Szukała, Varela, L. Filip – Prepeliţă, Sânmărtean – Ad. Popa, Chipciu, Tănase – Keserü

BOTOSANI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV. Unde se vede LIVE VIDEO meciul BOTOSANI-STEAUA. CCA a stabilit și arbitrii care vor oficia ultima partidă a etapei a 16-a, Botoșani – Steaua. Astfel, Marius Avram este cel care va conduce la centru importanta întîlnire de luni, de la ora 20:30.Avram va fi ajutat la cele două linii de Radu Adrian Ghinguleac și de Andrei Constantinescu (ambii din București).Ionuț Coza (Cernic) va fi rezervă, iar Zoltan Szekely (Baia Mare) și Octavian Goga (Brașov) vor fi cei doi observatori ai partidei.

BOTOSANI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV. Unde se vede LIVE VIDEO meciul BOTOSANI-STEAUA. Centralul partidei a arbitrat ultima dată Steaua în meciul din Cupa României, cîştigat în faţa echipei din liga 2, ACS Berceni, scor 3-0. Ultima înfrîngere a steliştilor cu Avram la centru a avut loc în 2012, cînd FC Braşov s-a impus cu 3-1 pe teren propriu în faţa “roş-albaştrilor”.

BOTOSANI – STEAUA este LIVE VIDEO AICI, AICI şi AICI.

BOTOSANI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV. Unde se vede LIVE VIDEO meciul BOTOSANI-STEAUA. FC Botoşani a luat o decizie neaşteptată cu 24 de ore înainte de meciul cu Steaua. Conducerea grupării a decis ca în ziua meciului să vândă bilete la pachet pentru acest joc şi să înjumătăţească astfel preţul biletelor.

BOTOSANI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV. Unde se vede LIVE VIDEO meciul BOTOSANI-STEAUA. „Dorinţa noastră este să le facem o surpriză suporterilor de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. În acest sens s-a luat decizia ca în preţul de 50 de lei cât era un tichet iniţial la peluză, cu aceeaşi bani să se vândă două tichete, iar la tribune, la 100 de lei vor putea fi luate două bilete. Cei care şi-au achiziţionat deja bilete, nu-şi vor primi banii înapoi dar pe baza biletului deja achiziţionat vor mai primi încă un bilet. Dacă au bilet la peluză vor primi încă unul la peluză, iar dacă au la tribună vor primi la tribună”, a declarat Alexandru Chirilă, directorul executiv al celor de la Botoşani.

BOTOSANI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV. Unde se vede LIVE VIDEO meciul BOTOSANI-STEAUA. Ultima victorie obţinută de FC Botosani a fost chiar în etapa precedentă, când moldovenii s-au impus, în deplasare, cu scorul de 1-2 în faţa celor de la Pandurii Tg Jiu. Golurile de atunci au fost marcate de Erico Da Silva (51′) pentru Pandurii şi de Paul Batin (30′) şi Gabriel Vasvari (86′) pentru Botosani.

BOTOSANI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV. Unde se vede LIVE VIDEO meciul BOTOSANI-STEAUA. De partea cealaltă, Steaua ocupă prima poziţie a clasamentului, cu 37 de puncte acumulate în 15 meciuri. Steaua a reuşit 12 victorii de la debutul campionatului, remizând o singură dată şi suferind doar două înfrângeri. De altfel, chiar dacă ar pierde în faţa celor de la FC Botosani, Steaua ar rămâne pe primul loc, graţie avantajului de cinci puncte faţă de urmăritoarea CFR Cluj.

BOTOSANI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV. Unde se vede LIVE VIDEO meciul BOTOSANI-STEAUA. În etapa trecută, Steaua s-a impus în faţa celor de la FC Brasov cu scorul de 2-0, golurile roş-albaştrilor fiind marcate de Adrian Popa (46′) şi Alexandru Chipciu (79′).

BOTOSANI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV. Unde se vede LIVE VIDEO meciul BOTOSANI-STEAUA. Atacantul Raul Rusescu a fost inclus de antrenorul Costel Galca in lotul echipei Steaua pentru partida de campionat de luni cu FC Botosani. Rusescu a revenit recent la antrenamente si are sanse chiar sa reintre in teren chiar si pentru doar cateva minute de reacomodare impotriva formatiei din nordul Moldovei. Accidentat de Gabi Muresan in meciul cu ASA Tg.Mures, Rusescu a ratat intreaga luna noiembrie, cu meciurile Stelei din Europa League si partidele nationalei Romaniei.

BOTOSANI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV. Unde se vede LIVE VIDEO meciul BOTOSANI-STEAUA. Meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii vor fi transmise în următorii 5 ani de posturile LooK Plus si LooK Tv, posturi difuzate pe rețelele Dolce, UPC si Orange TV.   LOOK TV LIVE ONLINE PE SEENOW ȘI KOOLNET . TIPURI DE ABONAMENTE PE SEENOW : 3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul plăţii până la miezul nopţii), 5 euro (fara TVA) / 30 de zile, 12 euro (fara TVA) / 90 de zile, 20 de euro (fara TVA) / 180 de zile, 36 de euro (fara TVA) / 365 de zile.

BOTOSANI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV. Unde se vede LIVE VIDEO meciul BOTOSANI-STEAUA. SEENOW este primul serviciu de live TV şi Video on Demand disponibil pe toate ecranele care a fost lansat in România. După ce în luna iunie a acestui an, operatorul de televizune prin cablu UPC România a achiziţionat de la Intel Sky Broadcast drepturilor de retransmisie, pentru următorii cinci ani, a canalelor Look TV şi Look Plus, singurele care vor difuza meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, compania de cablu face noi precizări pentru iubitorii sportului rege din România.

BOTOSANI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV. Unde se vede LIVE VIDEO meciul BOTOSANI-STEAUA.  LOOK TV LIVE ONLINE pe SeeNow și Koolnet – “Pentru clienţii pasionaţi de fotbal, care doresc acces la toate meciurile şi la variantele HD ale celor două posturi UPC a creat un pachet opţional – Extra Fotbal. Acest pachet opţional este oferit gratuit în luna iulie tuturor clienţilor de televiziune digitală, pentru ca ei să se poată familiariza cu noul conţinut oferit de Look TV şi Look Plus.

BOTOSANI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE LOOK TV. Unde se vede LIVE VIDEO meciul BOTOSANI-STEAUA