FC BOTOSANI – STEAUA 1-3 în etapa a 20-a din LIGA 1

FC BOTOSANI - FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018. După Dinamo - CSU Craiova un nou meci e în pericol să înceapă cu întârziere! Partida de la Botoșani dintre echipa din localitate și FCSB stă și ea sub semnul întrebării din cauza zăpezii.

16 dec. 2018, 12:17
FC BOTOSANI – STEAUA 1-3 în etapa a 20-a din LIGA 1

FC BOTOSANI – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018. După victoria clară cu Viitorul, FCSB speră la un nou succes în Liga 1, pentru a termina sezonul regulat cât mai aproape de CFR. Astăzi, roş-albaştrii se deplasează la Botoşani, pentru o confruntarea care în trecut nu le-a creat probleme.

FC BOTOSANI – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018. Echipele de start:

BOTOŞANI: Fraisl – Patache, Burcă, Burcă, Soleidis – J. Rodriguez, Karaboue – Fabbrini, L. Fulop, Golofca – Trujic. Antrenor: Ciobotariu.

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Bălașa, Al. Stan – L. Filip, Jr. Morais – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman – Gnohere. Antrenor: Dică.

FC BOTOSANI – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018.

Succesul cu 2-0 în faţa Viitorului a fost o mare gură de aer pentru Nicolae Dică. Acum, antrenorul FCSB-ului are în faţă un nou obstacol. La prima vedere, unul nu foarte dificil. FCSB are un mare avantaj psihologic în faţa celor de la FC Botoşani, deoarece n-au pierdut niciodată un meci direct. Cele mai bune rezultate reuşite de FC Botoşani în faţa FCSB-ului sunt două egaluri, un 0-0 pe 27 noiembrie 2016 şi în turul acestui sezon, când s-a terminat 2-2.

FC BOTOSANI – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018.

Totuşi, acum situaţia este uşor diferită. FC Botoşani l-a schimbat pe Costel Enache, din cauza rezultatelor sub aşteptări, iar înlocuitorul său – Liviu Ciobotariu – a adus mai mult optimism. În cele patru etape cu Ciobotariu antrenor, FC Botoşani a pierdut un singur meci – cu Iaşi – a câştigat cu Craiova, a făcut egal cu Astra şi a învins-o pe Sepsi. O serie destul de bună, dacă este să ne raportăm la începutul slab de sezon. În plus, Ciobotariu este un dinamovist convins, astfel că motivaţia este la un nivel foarte ridicat: 

”Toată lumea ştie, nu pot să ascund faptul ăsta că simpatizez cu Dinamo, este un lucru normal pentru că am jucat acolo, am antrenat la Dinamo, am copilul care joacă la Dinamo, deci se cunoaşte simpatia mea faţă de Dinamo. Este clar că faţă de FCSB există o rivalitate de foarte mult timp. Acum sunt la Botoşani, îmi doresc atât eu, cât şi jucătorii să câştigăm în primul rând pentru punctele puse în joc, în al doilea rând pentru faptul că nu am reuşit niciodată să câştigăm împotriva lor, putem intra în istorie nu numai eu, ci şi jucătorii. Numele lor vor rămâne scrise într-un caiet, jucătorii care au învins FCSB”, a spus Ciobotariu în conferinţa de dinaintea meciului.


FC BOTOSANI – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018. Probleme de lot

Nicolae Dică (38 de ani) are numai probleme înaintea partidei Botoșani – FCSB, care se va disputa diseară, pe Digi Sport 1. Tehnicianul roș-albaștrilor s-a plâns de condițiile meteo nefavorabile, după ce zăpada și-a intrat complet în drepturi, dar și de faptul că din nou nu poate alinia cel mai bun 11. Nu mai puțin de 5 jucători de bază nu vor putea fi utilizați la Botoșani, dar dintre aceștia doar absența lui Dragoș Nedelcu poate fi trecută, cât de cât, la ultima oră, el fiind suspendat. În rest, sunt probleme mai vechi legate de accidentări.

”Accidentați? Îi știți și voi! Ovidiu Popescu, Pintilii, Momcilovic, Teixeira, plus Nedelcu suspendat, nu vor face parte din lot pentru meciul de la Botoșani. Problema este că sezonul acesta nu am reușit niciodată să aliniez de două ori la rând același 11”, s-a plâns Nicolae Dică, la întâlnirea cu jurnaliștii.

Nicolae Dică, exasperat! Ce i-a transmis Gigi Becali înaintea meciului Botoșani – FCSB

Tehnicianul roș-albaștrilor speră ca măcar suprafața de joc să fie una bună, mai ales că miza titlului este imensă. În plus, Gigi Becali i-a trasat noi directive.

”La mijloc vor juca Nedelcu cu Pintilii, sau altcineva cu Pintilii. În primul rând noi trebuie să câștigăm campionatul, chiar dacă asta înseamnă să sacrificăm un jucător tânăr.

La mijloc trebuie să evolueze jucătorii care să ne câștige campionatul!”, a spus Gigi Becali, ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, ediția de joi, 13 decembrie 2018.

Cum ar putea arăta FCSB diseară:

Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălaşa, Roman – Filip, Morais – Man, Coman, Tănase – Gnohere

FC BOTOSANI – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018. Presiune pe Dică

Eşecul categoric suferit de roş-albaştri la Sf. Gheorghe, 2-4 cu Sepsi, a aruncat în aer atmosfera în tabăra vicecampioanei. Succesul cu Viitorul, din etapa trecută, i-a oferit câteva zile de linişte lui Dică. Cel puţin, aceasta a fost senzaţia, infirmată chiar de tehnician, la conferinţa de presă de sâmbătă.

„Nu există săptămână liniştită la Steaua. Întotdeauna sunt probleme după un eşec, dar şi atunci când câştigi poţi să ai probleme. Dar nu trebuie să facem nuntă la victorii şi nici înmormântare la eşecuri”, a declarat Nicolae Dică.


FC BOTOSANI – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018. În această dimineață, oficialii echipei din Moldova au publicat pe pagina de Facebook a clubului un video cu imagini de pe terenul Municipal. Era un strat consistent de zapădă, iar muncitorii urmau să intre în dispozitiv pentru a începe degajarea terenului de omăt.

Și jucătorii vicecampioanei au venit să facă o inspecție a terenului, în locul plimbării pe care o făceau înaintea meciului. Mihai Roman I a fost salutat de toată lumea, iar Gnohere a fost și de această dată în centrul atenției, bucurându-se cel mai mult de stratul generos de zădadă.

Mai mult, oficialii echipei au transmis un mesaj clar suporterilor să vină să-i ajute ca meciul să poată începe la ora 20:00. „Pentru organizarea în bune condiții a meciului dintre FC Botoșani și FCSB rugam toți suporterii și juniorii clubului sa vina la stadion pentru a ajuta la îndepărtarea zăpezii, fiecare cu ce poate (lopeți, T-uri, mături)”, au scris moldovenii pe Facebook.

Prognoza la ora meciului este de 0 grade Celsius și este posibil să plouă în următoarele ore.