FC Botoşani – Universitatea Cluj LIVE LOOK PLUS

FC BOTOŞANI - U CLUJ LIVE LOOK PLUS, ora 17.00. FC Botoşani vine după o victorie importantă pe terenul celor de la Oţelul Galaţi, a doua consecutivă pentru moldoveni, iar acum speră să continue seria rezultatelor bune. În schimb, Universitatea Cluj a obţinut doar un egal acasă cu FC Braşov, iar acum au mers la Botoşani pentru a recupera punctele pierdute în clasamentul "adevărului".

24 aug. 2014, 14:03
FC Botoşani – Universitatea Cluj LIVE LOOK PLUS

FC BOTOŞANI – U CLUJ LIVE LOOK PLUS, ora 17.00. Leontin Grozavu, antrenorul celor de la FC Botoşani, este clujean şi chiar a antrenat pe Universitatea, însă spune că „nu e loc de sentimente: „Îmi face plăcere să-i întâlnesc pe mulţi de acolo, dar pe teren e altceva. Sper să fie la fel cum a fost cu Astra! Am simţit în returul sezonului trecut când am pierdut acolo că vom câştiga sezonul acesta acasă. Sper să fie la fel şi cu Universitatea Cluj. Am fost aproape de a lua punct sau puncte de acolo însă nu a fost să fie pentru că practic ne-am bătut singuri. Sincer, nu am de luat revanşe personale. Botoşaniul anul trecut a pierdut puncte împotriva Clujului şi sper ca de această dată să se întoarcă roata. Aştept de la elevii mei să-mi facă un cadou frumos pentru ziua mea”

FC BOTOŞANI – U CLUJ LIVE LOOK PLUS, ora 17.00. Mihai Teja (antrenor U Cluj): „O să fie un meci greu pentru că întâlnim o echipă care a câştigat ultimele două meciuri. Au un moral bun. Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte. Sper să câştigăm punct sau puncte. La meciul cu Braşov au fost prea multe greşeli. Sunt sigur că a fost un accident şi vrem să dovedim acest lucru şi că suntem pe un trend ascendent. Nu este o favorită în acest meci. În România doar Steaua, Petrolul şi Astra sunt favorite. În rest oricine poate bate pe oricine. Va fi o luptă pentru că cei de la Botoşani au o agresivitate bună”.

FC BOTOŞANI – U CLUJ LIVE LOOK PLUS, ora 17.00. Echipa FC Botoşani se află pe locul 8 în clasament Liga 1, cu 6 puncte, iar Universitatea Cluj pe 9, cu 5 puncte.

FC BOTOŞANI – U CLUJ LIVE LOOK PLUS, ora 17.00. Cote pariuri: 2.40 | 3.20 | 3.00
sub 2,5 goluri 1.61
peste 2,5 goluri 2.25
1 sau X 1.40 | X sau 2 1.57 | 1 sau 2 1.38