FC BRAŞOV – DINAMO, scor 1-0, în etapa a 23-a a Ligii I

FC BRAŞOV - DINAMO LIVE VIDEO. Partida FC Braşov - Dinamo s-a disputat sâmbătă, la ora 20.30, în etapa a 23-a a Ligii I. Partida transmisă în direct de LOOK TV şi DIGI SPORT 1 s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor, scor 1-0.

21 mart. 2015, 17:38
FC BRAŞOV – DINAMO, scor 1-0, în etapa a 23-a a Ligii I

FC BRAŞOV – FC DINAMO LIVE VIDEO AICI şi AICI

FC BRAŞOV – DINAMO LIVE VIDEO. FC Brașov a învins-o pe Dinamo București cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal. Aceasta este a opta înfrângere suferită de Dinamo î Liga I în acest sezon şi a şaptea victorie a braşovenilor.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Cristian Ganea (89), dintr-o lovitură liberă, mingea ducându-se cu efect, direct în plasă, păcălindu-l pe portarul Kristijan Naumovski, fără a fi atinsă de cineva.

FC Brașov a marcat golul în condițiile în care juca din minutul 74 în inferioritate numerică, după eliminarea croatului Marko Bencun.

În 92 de partide jucate între cele două echipe, FC Brașov a bifat a 25-a victorie, Dinamo având 48, în timp ce alte 19 partide s-au încheiat nedecis.

Dinamo are trei înfrângeri în ultimele sale patru partide de campionat. FC Brașov a pierdut doar un meci din ultimele cinci disputate (două victorii, două egaluri). În tur, Dinamo s-a impus cu 2-1.

FC BRAŞOV – DINAMO LIVE VIDEO. Primul meci a avut loc în ediţia 1957 – 1958, Dinamo – Steagul Roşu 1-1, golurile fiind marcate de Nicolae Nicuşor Dumitru, respectiv Emanoil Haşoti. Pe banca „alb-roşilor” s-a aflat unul din cei mai mari jucători din perioada interbelică, Iuliu (Gyula) Baratky, în timp ce „stegarii” au fost conduşi de cel mai longeviv antrenor din istoria clubului, dar şi din istoria primei divizii, Silviu Ploeşteanu. În returul stagiunii respective, dinamoviştii au bifat întâiul succes, 4-1 pe terenul braşovenilor, Petre Babone reuşind atunci o triplă, celelalte două goluri fiind marcate de Ioan Suru, respectiv, acelaşi Haşoti.

FC BRAŞOV – DINAMO LIVE VIDEO. Primul succes din istoria ardelenilor în faţa dinamoviştilor a venit în ediţia următoare, 1958 – 1959, pe 15 martie 1959, Steagul Roşu – Dinamo 3-2 (dublă Nicolae Proca, Nicolae Campo / Iosif Szakacs I, Ion Nunweiller).

FC BRAŞOV – DINAMO LIVE VIDEO. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat pe 19 mai 1965, Dinamo-Steagul Roşu 10-1! Aceasta a fost CEA MAI MARE DIFERENŢĂ DE SCOR ÎNREGISTRATĂ DE DINAMO ÎN LIGA 1, DAR ŞI CEA MAI SEVERĂ ÎNFRÂNGERE DIN ISTORIA BRAŞOVENILOR PE PRIMA SCENĂ.

FC BRAŞOV – DINAMO LIVE VIDEO. Şapte partide directe s-au încheiat fără gol, ultima dată pe 23.10.2011 în „Ştefan cel Mare”.

FC BRAŞOV – DINAMO LIVE VIDEO. O singură victorie au bifat dinamoviştii pe terenul braşovenilor în ultimele şapte deplasări, 1-0 pe 18 octombrie 2009, în rest au fost trei rezultate de egalitate şi trei succese ale „stegarilor”.